Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy maradjak-e egy ilyen párkapcsolatban. Kívülállók véleményére lennék kíváncsi. (? )
A fő problémám az, hogy a párom nagyon lenéz engem, úgy érzem, hogy felsőbbrendűnek tartja magát nálam és a családomnál. Nincs még diplomám, nem dolgozom, nincs saját lakásom, és falun lakom. Az ő szülei igen jómódú, befolyásos, sikeres emberek. A párom 18 éves korában lakást kapott tőlük ajándékba, állást is szereztek neki.
Lenéz azért, mert az én szüleim nem járnak évente többször külföldre nyaralni, illetve mert ők "korlátoltak és ostobák", nem keresnek havonta milliókat, és nem értelmiségiek. (Édesapám orvos, édesanyám pedagógus.)
Szerinte én "műveletlen bunkó" vagyok, és "szerencsétlen senki", mert még mindig a szüleimmel lakom.
22 éves vagyok, egyetemre járok, a párom 23, éppen félbehagyta a harmadik egyetemi képzését, tehát neki sincs diplomája. A szülei kapcsolatai révén szerzett munkahelyen dolgozik.
22/L
NE maradj!
Miért maradnál egy olyan kapcsolatban, ahol lenéznek, megaláznak, főleg egy olyan ember, aki semmivel sem különb nálad vagy ért el többet, mint te.
Az orvos és a pedagógus mióta nem értelmiségi?
Ha engem "műveletlen bunkó" és "szerencsétlen senki" jelzőkkel illetne a párom pofán gyűrném úgy, hogy túlóráznának rajta a sebészeten.
Ne legyél már ennyire tutyimutyi, hagyd el a francba ezt a csávót, de villám gyorsan.
Más farkával veri a csalánt.
Kicsit jobban is megbecsülhetnéd magad... ne maradj együtt egy ilyen emberrel, aki csak megaláz és szapul.
Keressen magának a "saját kategóriájából" egy hasonlóan elkényeztetett, önző ,buta nőt!
Én úgy dobnám ki ahogy van. Keressen magának egy kis milliomos fruskát..aztán legyen boldog, meg legyen arra büszke hogy az anyjáék mindent a segge alá toltak.
Ha vele maradsz csak rosszabb lesz.. szerintem te sem akarod évekig hallgatni hogy a szüleid ócsárolja, veled egyetemben. De ezek szerint nem is szeret, ha szeretne elfogadna úgy ahogy vagy...de nem.
Szerintem elég egyértelmű a dolog.
Így beszél veled, ez a véleménye rólad és a szüleidről? Egy orvosról és egy pedagógusról? És neked még kérdés, hogy maradj-e vele?
Szerintem csak durván kisebbségi komplexusa an a srácnak, mert annak ellenére, hogy a szülőknek bejött az élet, sikeres emberek, ő egy lúzer, aki nem tud magával mit kezdeni, ezt mutatja az is, hogy már 3 képzésbe is belekezdett, de felmutatni ne tud még egy papírt sem, nemhogy munkát, eredményeket. Rajtad tölti ki, mert nálad felsőbbrendűnek érezheti magát, a szülei miatt, te meg hagyod, és a te tiprásoddal vesz elégtételt, ilyenkor érzi azt, hogy ő valaki. Hát tudod kinek lennék így a bokszzsákja...Semmibe vesz téged, semmire tart. Ezek után van még kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!