Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől van az, hogy furcsa az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van az, hogy furcsa az új kapcsolat?

Figyelt kérdés
2hónapja szakítottunk volt barátommal,és tnap összejöttem egy másik sráccal.Normális érzés van bennem,ha furcsa,szokatlan érzésem van iránta?Igazából nem is tudom megfogalmazni,de remélem vki megtud így érteni,és tud válaszolni nekem arra,hogy ez idővel el fog múlni?vagy mennyi idő kb?
2008. júl. 20. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:

szereted?

mert ha nem, akkor lehet hogy azért érzed ezt. nekem legalábbis akkor volt ilyen mikor egy fél éves kapcsolat után (szakítás után kb egy hónappal)lett egy másik de csak azért mert rossz volt egyedül.

szerintem még az előzőből nem lábaltál ki...

akkor lehet hogy jobb lenne egy kicsit még egyedül

2008. júl. 20. 14:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Inkább bírom,mint szeretem.Tegnap jöttünk össze de már ismerem elég régóta a srácot...de lehet tényleg hagynom kéne még:( De mennyit kell akkor várnom,mert én már úgy éreztem/érzem,hogy kész lennék még egy komoly kapcsolatra.(Előző barátommal félévet vtunk együtt.)

De reménykedem,hogy elfog ez múlni ez a bizonytalan furcsa érzés,hogy őt ölelem,csókolom stb...

2008. júl. 20. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:

amit írtam azelőbb a fél év utáni tartott 1 hónapig aztán utána 1 hónap szünet következett utána megérkezett a nagy ő ez 6 éve volt és 3 hét múlva lesz az esküvőnk rá fogsz érezni mikor jön és akkor már nem érzel furcsát:-)

sok sikert és türelem!

2008. júl. 20. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Szinte biztos hogy még az elözö barátodat szereted!
2008. júl. 20. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én is voltam ilyen helyzetben, azt hiszem. Annyit tudok mondani, hogy, ha igazán összevalóak vagytok, eljön a szerelem is. Én is nagyon kevés időre a szakításra jöttem össze valakivel, aki akkor még csak tetszett. Nekem úgy egy hónap kellett :) És beleszerettem.

Amúgy szerintem teljesen normális, hogy furának érzed.. Megszoktad az előző párod szokásait, illatát, mozdulatait... de zárd le a múltat, különben mindig kísérteni fog. Sok sikert!

2008. júl. 20. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
És a kérdésedre még erőteljesebben válaszolva, ha tetszik a srác, és minden oké vele, el fog múlni!! El fogod fogadni egy rövid időn belül, hogy vele vagy.. A lényeg, h ne áradozz, a 'mi lett volna, ha,.. ' kezdetű mondatokkal, és ne gondolj a múltra!
2008. júl. 20. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen természetes a benned lakozó érzés. Egy új szituációba kerültél, egy vadiúj emberrel (ok, hogy már ismerted előtte, de közeli viszonyba csak most kerültetek), és ezt nem lehet egyről a kettőre megszokni, pláne, ha hirtelen történnek a dolgok.

Amúgy a jelenlegi párom már egy ideje tetszett, amikor végül összejöttünk. Ennek ellenére a Vele töltött első 1-2 nap igen furának tűnt. Tudtam, hogy idővel ez az érzés elmúlik, pontosabban pozitív értelemben átváltozik, és így is lett.

2008. júl. 20. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben:)köszönöm!
2008. júl. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!