Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy furcsa kapcsolat, mi a véleményetek?
16 éves lány vagyok, a barátom 22. tegnap vesztettem el vele a szüzességem. már egy ideje járunk, és nem nézik vmi jó szemmel az emberek. most többen azt mondják, h csak ennyire kellettem neki...
de én ugy érzem, hogy szeret, én is szeretem, és ma már többször mondta, h költözzek hozzá. holnap valószínűleg költözöm is, mert anyum belement, örül ennek, mert szte kicsit megkomolyodtam, ami jót tesz.
szerintetek?
mi a véleményem?? hogy kamu!!
kik "mondják"???
Tegnap lefeküdtél vele és ma már körbekürtölted, hogy "hello, megd*gtak, elvesztettem a szüzességemet, holnap költözök a pasihoz"???
Szerintem elkapkodod ezt a dolgot. Nem való még hozzád egy 22 éves csávó mert ő is csak csávóból van. Ne lepődj meg ha előbb utóbb ejteni fog. Tudod a pasik többsége sok mindent mond a nőknek azért, hogy párszor megkapja őket, s növelje a darabszámot.
Legyetek együtt még egy időt, ha tényleg szeret ez csak mege3rősíti, de nagyon elkapkodjátok ezt a költözést, meglepő és döbbenetes, hogy ebbe anyukád belement, mert nemhogy nem komolyodni fogsz, de félő, hogy elkallódsz.... a te döntésed és mint minden ember felelős vagy magadért és ne hagyd hogy elvakítson egy nem biztos, hogy valós érzés...
Én nem költöznék 28/F
az első válaszolóhoz hozzá sem szólok, mert egy illedelmes lány nem beszél csúnyán...
köszi, lehet, h igazad van, én is félek ettől egy kicsit...
de hát majd az idő eldönti, nem? egyelőre én se nagyon szeretnék költözni, de megbántani sem akarom...
mondjuk nagyon megértő velem, mert a szexet sem erőltette, minden úgy ment, ahogy és amikor én akartam...
várom a további véleményeket! :)
Atyavilág...
Egyáltalán mennyi ideje jártok, hogy anyukád belement ilyenbe? Az enyémek elég szigorúak, kivéve a barát-témát, de nálunk addig terjed ez az egész, hogy a barátom nyaranta "itt lakik" (két-három naponta hazamegy egy-két órára), suliidőben meg péntek délutántól vasárnap estig van itt, hétköznap meg estig, én viszont egyáltalán nem aludhatok náluk. 14 hónapja vagyunk együtt. Szerintem ez az összeköltözés nagyon nem jó ötlet, főleg, ha nemrégóta jártok, de te tudod.
bocsánat, kicsit furcsán fogalmaztam, az ismerősök, főleg anyuéi, azt mondogatják, h csak azért van velem, h lefektessen... természetesen konkrétumot nem tudnak.
igazából anyut azért nem aggasztja a dolog, mert 2 utcányira lakunk egymástól, és mielőtt lefeküdtem volna vele, is sokszor aludtam ott...
de így ténylegesen végiggondolva, tényleg korai még az a költözés, kivárom a végét. nagyon köszönöm a válaszokat! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!