Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ennek a kapcsolatnak?
3 hónapja van barátom, 11 évvel idősebb nálam. Én kezdeményeztem a kapcsolatot, ő nagyon félénk, visszahúzódó, első komoly kapcsolata is velem van.
A gondom az, hogy soha nem megyünk sehová, mindig nálunk vagyunk. Egész nap dolgozik (saját vállalkozása van), így csak este tudunk találkozni. Olyan, mintha "éjszakai" barátom lenne, napközben meg semmi.
Nem használ ki, semmi ilyenről szó nincs, ugyanis még nem feküdtünk le. Nem szerette volna elkapkodni, én meg nem erőltettem. Úgy gondolom, hogy majd eljön az idő, mikorra felkészült lesz. Szerintem még nem volt nővel, ezért olyan bátortalan.
Engem az zavar, hogy sehová nem megyünk. Nem akarok minden héten csavarogni, de 3 hónap alatt sehová nem vitt el. Olyan jó lenne beülni valahová, kikapcsolódni, elmenni moziba vagy sportolni, de nem tudom rávenni.
Mindig azzal jön, hogy "majd, ha jobb idő lesz".
Mit tegyek?
ha tényleg első kapcsolata akkor neked kell irányítani a dolgokat. ne várd, hogy ő kezdeményezzen, ő legyen előrelátó és társai.
ha sosem volt még csaja, akkor sosem panaszkodtak neki arra, hogy tapló, zsugori, nem visz sehová, büdös, aszexuális, stb.
nekem is amíg nem volt normális kapcsolatom és nem kezdtek el nekem panaszkodni mindenféléről addig lövésem sem volt mit várhatnak el a lányok egy palitól... most már nagyjából sejtem. persze minden lány más és más.. így nem ártana ha minden lány a maga igényeinek adna hangot..:)
és ha nem figyel erre oda, akkor szakítani kell, mert önző a pasas.
ő megkap mindent ami kell neki és cserébe nem ad szart se.. mi ez ha nem önző?
én is ilyen vagyok. ezt vagy kezeli az ember vagy nem.
ha nem akkor a partner szenvedni fog. ha a partnerem szenved akkor közvetlenül én is.. így a magam érdekében jobb ha nem hagyom magam önzőnek lenni:P
Majd ha jobb idő lesz, meg azzal fog jönni, most túl meleg van, majd ha hidegebb lesz :D
Ez egy béna kifogás, semmi más. Egyszerűen lusta. Ha semmiképp nem látja be ,hogy szükség van kimozdulásra, inkább még most hagyd el.
Köszönöm a válaszokat! :)
Egyébként valamelyik nap tényleg azt mondta, hogy ő nem tudja, mi kell egy nőnek, nem ért hozzá. Ezzel sem lenne bajom, ha előtte nem mondtam volna már el, mit szeretnék. :)
Nem vagyok csavargós fajta, aki minden hétvégén bulizni akar, nem vágyom a legdivatosabb ruhákra, stb... egyszerűen csak szeretném, ha nem csak nálunk lennénk, és feküdnénk az ágyon, hanem mondjuk "látnánk világot" mutatkoznánk együtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!