Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ennek a kapcsolatnak?
"abbahagyja, esküszik, csak maradjunk együtt mert engem szeret"
Annyi értelme van, hogy tanulhatsz belőle!!
Megválaszoltad saját magadnak. Ahogy Kovács Kati néni énekelte anno: "én nem leszek sohasem a játékszered"...:-)
Igaza volt. Szerintem.
N/34
#3 - Így van, két értelmes ember megtudja beszélni a problémáját, de szerintem itt már nincs mit megbeszélni. Egyszer dobott egy másik miatt, most flörtöl egy újabb ürgével, majd miután meg is esküdött rá, hogy abbahagyja, ismét azon kapod magad, hogy keresi a srác társaságát.
Akkor meg miről van szó ? A csaj határozatlan vagy csak simán butácska. Egyik helyzet sem ígéretes a kapcsolatotok jövője szempontjából.
Szerintem neked nincs erre szükséged...
Találsz ennél jobbat, ha állandóan elhagy,mással flörtöl, akkor elhiszed,hogy igazán szeret?
Sajnálom, de ez a hülye igazság.....
Dobott téged 2-szer, amikor együtt vagytok más kell neki, szerintem ezek után nem kéne benne bízni.....
Esküszik, esküszik, szerinted hányszor esküdött már?
Találsz ennél jobbat!Hidd el!:)
Fel a fejjel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!