Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme úgy 1 kapcsolatnak, ha a barátom azt mondta, hogy soha életében nem leszek neki annyira fontos, mint a "drága" anyukája?
Bármilyen pasid bármikor csak annyira fog becsülni, amennyire te becsülöd és szereted saját magad.
Ha tolerálod h hazudoznak neked, akkor miért várod, hogy ne csinálja? Ha tolerálod, hogy a fejedre szaarjanak, akkor persze h a fejedre szaarnak.
Ha te nem változtatsz, miért vársz változást?
Férfiként ugyanígy voltam pár éve, ott a lány az anyját választotta, miközben tudta, hogy egy undorító féreg (hagyta verni a gyerekeit csak azért, hogy őt b.sszák, stb...), és mégis.
Szóval az egyetlen helyes döntés, ami létezik, a tiéd volt.
Szerintem is, ha már kidobtad ne kezdjétek újra.
Saját szüleimen tapasztaltam ezt a dolgot. Apum mindig anyás volt, rengeteget vitáztak miatta anyukámmal. Jobban tartott hozzá,mint hozzánk. Volt,hogy fontos dolgokat félretett és rohant az anyjához.
Úgy gondolom ez nem fog megváltozni, főleg,hogy most felnőtt korában is így gondolja.
Meg amúgy is,egy időszakon át, a szülők töltik be az első számú helyet a gyerek életében.Viszont ha már felnőtt szerintem a saját családja kellene előtérben legyen, hisz ha a szülei nem lesznek, a társa lesz mindig mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!