Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom, nincs értelme az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom, nincs értelme az életemnek, mit tegyek? FONTOS!

Figyelt kérdés

2 évet voltam a barátommal, pár hónapja mentünk szét, de nem bírom. Minden nap sírok, úgy érzem senki nem áll mellettem. :( A barátaim sorra becsajoznak/pasiznak, a fiúk szivatnak. Az exemmel csúnyán össze vesztünk, nem beszélünk, jelenleg a hátam közepére se kívánom. A szüleim hiába vannak itt, az nem olyan, egyszerűen nem érzem hogy lenne még értelme az életemnek. A "barátnőim" simán kikezdenek az exemmel, senkiben nem bízhatok, senkire nem számíthatok. Az is eszembe jutott hogy hagyok pár embernek egy búcsúlevelet, és én befejeztem a szenvedést.

18L

2013. szept. 30. 22:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Az életednek eddig se volt értelme de most már van kire fognod.
2013. szept. 30. 22:33
 2/20 anonim válasza:
40%
HEADSHOT
2013. szept. 30. 22:34
 3/20 anonim ***** válasza:
59%
Egy srác miatt megölni magad aztán bölcs tett lenne... az biztos... *rolleyes*
 4/20 anonim ***** válasza:
55%

nem tudod, hogy hol tudnék régi kb olyan a 80-as évek beli Diesel vagy energie bőrdzsekit venni?

olcsón?

5/20 anonim ***** válasza:
90%

20 éves vagyok, soha sem volt még barátnőm. Nem zavar, élem az életem.

Nem megoldás az öngyilkosság, hidd el.

6/20 anonim ***** válasza:
53%
Nincs kedved dugni egyet?Mielőtt meghalnál még jól megkapnád.
 7/20 anonim ***** válasza:

Az butaság lenne, hogyha "befejeznéd a szenvedést".

Egy idióta pali miatt, meg a "r.banc" (Ne haragudj, hoyg ezt írom) barátnőid miatt ezt tennéd magaddal? kicsit gondolkozz, meg beszélgess valakivel, akár itt az oldalon si vannak értelmes emberek, de butaság lenne amit tervezel.

2013. szept. 30. 22:35
 8/20 anonim ***** válasza:
Ülj le a szüleiddel beszélgetni. Lehet hogy észre sem veszed és elzárkoztál tőlük. Ők nem tudják hogy mi zajlik benned és hagynak békén. Beszélj a barátaiddal/barátnőiddel. Nem hiszem hogy egy normális sincs.
 9/20 anonim ***** válasza:
Be tedd! Ez butasag... Pasizz be azt nem nehez:P
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Ugorj le az Erzsébet Híd-ról. Amanda Todd fless. Nagyon jó lesz ;)
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!