Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom, nincs értelme az életemnek, mit tegyek? FONTOS!
2 évet voltam a barátommal, pár hónapja mentünk szét, de nem bírom. Minden nap sírok, úgy érzem senki nem áll mellettem. :( A barátaim sorra becsajoznak/pasiznak, a fiúk szivatnak. Az exemmel csúnyán össze vesztünk, nem beszélünk, jelenleg a hátam közepére se kívánom. A szüleim hiába vannak itt, az nem olyan, egyszerűen nem érzem hogy lenne még értelme az életemnek. A "barátnőim" simán kikezdenek az exemmel, senkiben nem bízhatok, senkire nem számíthatok. Az is eszembe jutott hogy hagyok pár embernek egy búcsúlevelet, és én befejeztem a szenvedést.
18L
nem tudod, hogy hol tudnék régi kb olyan a 80-as évek beli Diesel vagy energie bőrdzsekit venni?
olcsón?
20 éves vagyok, soha sem volt még barátnőm. Nem zavar, élem az életem.
Nem megoldás az öngyilkosság, hidd el.
Az butaság lenne, hogyha "befejeznéd a szenvedést".
Egy idióta pali miatt, meg a "r.banc" (Ne haragudj, hoyg ezt írom) barátnőid miatt ezt tennéd magaddal? kicsit gondolkozz, meg beszélgess valakivel, akár itt az oldalon si vannak értelmes emberek, de butaság lenne amit tervezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!