Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom, nincs értelme az életemnek, mit tegyek? FONTOS!
2 évet voltam a barátommal, pár hónapja mentünk szét, de nem bírom. Minden nap sírok, úgy érzem senki nem áll mellettem. :( A barátaim sorra becsajoznak/pasiznak, a fiúk szivatnak. Az exemmel csúnyán össze vesztünk, nem beszélünk, jelenleg a hátam közepére se kívánom. A szüleim hiába vannak itt, az nem olyan, egyszerűen nem érzem hogy lenne még értelme az életemnek. A "barátnőim" simán kikezdenek az exemmel, senkiben nem bízhatok, senkire nem számíthatok. Az is eszembe jutott hogy hagyok pár embernek egy búcsúlevelet, és én befejeztem a szenvedést.
18L
Csinálhatod ezt is, ha azt akarod, hogy úgy emlékezzenek rád, mint a gyenge, nyafogós kis pitsa. Vagy felkelhetsz, és elkezdheted a saját életedet élni.
Mit tegyél? Őszintén, kinek mi köze hozzá?
Találj egy hobbit, egy szakmát, egy célt, egy "küldetést", ami hajt afelé, hogy jobb legyél, hogy többet tudj, hogy új dolgokat csinálj és tanulj.
Leraktam egy felsőfokú angol nyelvvizsgát, 4.6-re érettségiztem (mindkettő tanulás nélkül), saját munkákból (forditások, grafikai munkák) gyűjtött pénzemen kimentem Amerikába dolgozni egy nyárra, megtanultam számitógépen modellezni, weblapokat szerkeszteni, stb... 426 ponttal vettek fel egyetemre úgy, hogy soha nem tanultam semmit.
Mi volt a külső elismerés? Apám leszarta. Anyám annyit, hogy "ügyes vagy". Barátnőm összejött a "legjobb barátommal", ameddig kint voltam Amerikában. Az egész haveri köröm inkább egy koncertre ment el, mint hogy 3 hónap után velem találkozott volna.
Azóta elvégeztem az egyetemet, megtanultam programozni, három újabb nyelven beszélek, és elköltöztem egy másik európai országba. A fizetésem euróban öt számjegyű, és most ismerkedek egy lánnyal, aki úgy tűnik, hogy pont olyan, mint amilyennek az ideálomat öt éves korom óta elképzelem.
Szóval az egyik lehetőséged az, hogy most belerokkansz valaki más baromságába, a másik pedig az, hogy függetlenedsz mindentől, és eléred azt, amit akarsz. Itt mindenki számára egy idegen vagy. Segiteni senki se fog tudni neked, és jobban teszed, ha nem is akarsz mások segitségére támaszkodni.
ha másért nem az őseid miatt ne tedd!!!!!!!!!!!!
szerinted hogy viselnék hm???????????
neked véged lenne de nekik is b.asz.ki gondolkozz már el!!!!!!
18 évesen ilyesmiken agyalni......mi lenne ha tényleges problémád is lenne?
menj be 1 intenzív gyerek osztályra!!
végy egy nagy levegőt,dobd el a hulla szagod és élvezd,hogy élsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!