Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme szerelem nélkül egy kapcsolatnak?
Soha senki nem volt belém szerelmes. Elég zárkózott, komoly, unalmas típus vagyok, tehát megértem.
A fiúk csak pár alkalomra akartak velem összejönni, vagy lelkisegélynek tartani (csak előbb említett hátrányaim mellett azért nem vagyok buta, így levettem és elhajtottam őket).
rövidebb, 3 hónapos -féléves kapcsolataim úgy voltak mindig, hogy kinéztem egy félénkebb szűz fiút és ráakaszkodtam, ők meg ugye, nem utasítottak el, mivel maguktól lépni nem mertek senki felé és kapva kaptak az alkalmon, hogy valakivel kipróbálják.
Persze ezeknek vége lett, hol azért mert külföldre ment a srác, hol mert rámtört a szabadságvágy és leléptem.
Most viszont, lassan 25 leszek és már családot stb, szeretnék.
tudom hogy soha nem fog belém senki szerelmes lenni... a mostani párom sem az. Viszont ő is családot akar, azt mondta, neki elég ha kijön a másikkal, jól megvan vele.
Eddig nem veszekedtünk egyszer sem, mindenről tudunk beszélni. Működhet ez hosszú távon? Már nem várok csodát, de nem akarok egyedül maradni. Elviselném még azt is, hogy néha ha megkíván más lányt szexeljen vele, megengedném. Csak szeretnék családot, férjet akinek vacsorát főzhetek, akit szerethetek, még ha nem is nagy szerelemmel, még ha nem is viszonozza, csak úgy elvan.
Volt akinek tartott sokáig ilyen?
Én is nagyon sajnállak téged, így a kérdést olvasva.
Látszik rajtad, hogy értek lelki törések, és hogy szeretethiányos lehetsz nagyon.
De a kérdésre kitérve, itt nem azzal van a legnagyobb baj, hogy a párod nem szerelmes beléd, hanem azzal, hogy ezt a tudtodra is adja. Egy ilyen kapcsolatnak semmiképp sincs értelme, az egyik fél mindenképp ráun.
Ilyet meg még csak ne is mondj, hogy szexeljen nyugodtan mással ha megkíván más lányt. Hiába rossz az önértékelésed, ennél mindenki jobbat érdemel. Te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!