Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan van értelme esélyt adni egy kapcsolatnak, ha még nem alakult ki szerelem?
Tényleg nem egyszerű helyzet :/ Szerintem egy próbát tehetsz, mert megeshet, h más szemmel néznél rá, kialakulna a vonzalom. De ha pl. el sem tudod képzelni, h csókolóztok, tehát egyáltalán nem tartod őt vonzónak, akkor hagyd.
Más kérdés, h megmarad-e ezek után a baráti viszony a fiú részéről, ha beléd szeretett.
20/L
Próbát tehetsz, de akkor sem biztos hogy belé fogsz szeretni.
Annyi ilyen próbát tettem... pasiknál valahogy olyan könnyen jön a szerelem, én meg csak lestem hogy jaj már ez is meg azis belém zúgott, nemááár.
Aztán megsajnáltam őket mikor úgy kérték hogy járjunk, hát jártunk.
De nekem csak kínlódás volt elviselni a taperolásukat, a csókjukat - akkor nagyon erősen rászoktam a cigire, folyton a számban volt mert tudtam hogy közben nem smárolnak le.
Volt akivel szexig is eljutottam, na nem kellett volna.
Szerelem nélkül nekem egyszerűen nem megy.
Neked kell tudni milyen beállítottságú vagy, el bírod-e viselni hosszútávon hogy csak fura érzés van-e ott vagy több is és hogy nem zavar-e, hogy valaki mindig ott a nyakadban és ellát giccses ajándékokkal, testi közelséggel ami neked nem hiányozna ha nem lenne.
Ha ez így neked smakkol, abból lesz a "kellemesen lapos de hosszútávú" kapcsolat, mint sok ismerősömnél, ahol a párok fele nem is szerelmes, csak úgy kényelmes hogy van valaki ott mellette.
Ha olyan elfuserált vagy mint én, hogy csak a lángoló szerelem jó, akkor meg kpasz egy sértődött, többet hozzád se szóló barátot - vagy többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!