Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan van értelme esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan van értelme esélyt adni egy kapcsolatnak, ha még nem alakult ki szerelem?

Figyelt kérdés
Egyik nagyon jó baràtom elmondta, hogy belém szeretett. Én csak baràtként gondoltam rà, eszembe se jutott több. Azóta õ jàr a fejemben... azt szoktàk mondani, esèlyt kell adni egy kapcsolatnak, mert csak akkor tudhatom meg milyen is lenne, és nem szabad elengedni aki õszintén tud szeretni, de nem érzem hogy szeretném, nem akarok szerelem nélkül kapcsolatba kezdeni. valami fura èrzés alakul ki, de attól tartok ez csak az miatt van, hogy sajnàlom õt... màr összezavarodtam. Szerintetek èrdemes megpróbálni vagy felejtsük el és tovàbbra is baràtok legyünk?
2013. febr. 13. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nem egyszerű helyzet :/ Szerintem egy próbát tehetsz, mert megeshet, h más szemmel néznél rá, kialakulna a vonzalom. De ha pl. el sem tudod képzelni, h csókolóztok, tehát egyáltalán nem tartod őt vonzónak, akkor hagyd.

Más kérdés, h megmarad-e ezek után a baráti viszony a fiú részéről, ha beléd szeretett.

20/L

2013. febr. 13. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Próbát tehetsz, de akkor sem biztos hogy belé fogsz szeretni.

Annyi ilyen próbát tettem... pasiknál valahogy olyan könnyen jön a szerelem, én meg csak lestem hogy jaj már ez is meg azis belém zúgott, nemááár.

Aztán megsajnáltam őket mikor úgy kérték hogy járjunk, hát jártunk.

De nekem csak kínlódás volt elviselni a taperolásukat, a csókjukat - akkor nagyon erősen rászoktam a cigire, folyton a számban volt mert tudtam hogy közben nem smárolnak le.

Volt akivel szexig is eljutottam, na nem kellett volna.

Szerelem nélkül nekem egyszerűen nem megy.

Neked kell tudni milyen beállítottságú vagy, el bírod-e viselni hosszútávon hogy csak fura érzés van-e ott vagy több is és hogy nem zavar-e, hogy valaki mindig ott a nyakadban és ellát giccses ajándékokkal, testi közelséggel ami neked nem hiányozna ha nem lenne.

Ha ez így neked smakkol, abból lesz a "kellemesen lapos de hosszútávú" kapcsolat, mint sok ismerősömnél, ahol a párok fele nem is szerelmes, csak úgy kényelmes hogy van valaki ott mellette.

Ha olyan elfuserált vagy mint én, hogy csak a lángoló szerelem jó, akkor meg kpasz egy sértődött, többet hozzád se szóló barátot - vagy többet is.

2013. febr. 13. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen "elfuserált" vagyok :D Megnyugtató, h nem vagyok egyedül... :D
2013. febr. 13. 18:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem én is olyan vagyok, hogy làngoló szerelem kell :/ Amikor a làngoló szerelem elmúlt egy kapcsolatban már az is rossz volt, hogy megcsókol vagy csak megölel. De viszont amikor tegnap fàztam és õ átölelt hogy felmelegítsen, jó volt a közelsége. Nem értem már mi van. Elgondolkodtatóak voltak a válaszok, nem szeretnék hosszú, lapos kapcsolatot. Lehet vàrnom kell egy kicsit, még friss az élmény, nem akarok fölösleges kapcsolatot kezdeni. Köszönöm a segìtséget :)
2013. febr. 13. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj még. Barátkozz a gondolattal. Beszélgessetek erről sokat.
2013. febr. 13. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
MEny bele a szerelem nem mindig egyből alakulki
2013. febr. 13. 19:23
 7/9 A kérdező kommentje:
de ha egyàltalàn nem alakul ki az se jó... :/
2013. febr. 13. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
A szerelem az nem úgy "alakul ki", hogy időt adok neki és kierőszakolom magamból. A szerelmet továbbá nem az váltja ki, hogy ha sok időt töltök az illetővel meg sokat beszélgetünk, akkor majd "megszeretem". A szerelnek pont az a varázsa, hogy a "semmiből" pattan ki, nem lehet racionálisan megmagyarázni, miért és miért pont egy adott valakibe. Szóval ez az esélyt adok neki, mert hát szerelmes belém dolog nem működik, mert ha te nem vagy "spontán" szerelmes belé, akkor ez nem fog "kialakulni".
2013. febr. 16. 18:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is ugyan ìgy gondoltam. Ezért kérdeztem, hátha rosszul gondoltam :)
2013. febr. 17. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!