Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvárható, hogy fizesse a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható, hogy fizesse a fogamzásgátló felét?

Figyelt kérdés

Még exem mellett elkezdtem szedni, ő fizette az egészet. Most a szüleim fizetik, mert nem akartam abbahagyni.

Összejöttem egy sráccal, ő nem akar semmit belefizetni...

2014. febr. 12. 14:32
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
31%

Ugye tudjátok, hogy most kb. 1.500 Ft-on lovagoltok havonta?

Ha a srác elmegy a lányért minden hétvégén... mennyi most a BKV jegy?

kifizeti neki a mozijegyet...

A lány süt neki palacsintát... tojás, tej, liszt, töltelék...

Ott alszik egyik a másiknál, kaja, fürdővíz...

Ennél nagyobb tételek elmennek egy kapcsolat alatt mindkét oldalról....

Ismétlem: hosszabb, komolyabb kapcsolatnál megegyezés kérdése lehet.

De egy kezdő kapcsolatnál benyújtani a számlát, hogy figyi, ha le akarsz velem feküdni, akkor fizesd a tabi árának a felét?!

Ez nekem így elég morbid... már bocs.

És igen, ha teherbe esik a lány, az mindkettőjük felelőssége... de a lány lesz az, aki megszüli, és esetleg egyedül felneveli, vagy ő lesz az, aki abortuszra megy... tehát ő az, akinek ez sokkal fontosabb...

A gumi pedig... itt pont a lány jelentette ki, hogy nem hajlandó gumit használni!

2014. febr. 12. 17:03
 32/42 anonim ***** válasza:
91%

Azért az nem úgy működik, hogy nem fizet bele, de szexelni meg akar.

Mond meg szépen, hogy addig nem szexeltek amíg nem fizeti a gyógyszer felét. Ha nem tetszik, lehet másik balekot keresni akit megfektethet...

A védekezés a kettőtök dolga. Ha te vállalod a gyógyszert, és neki nem kell kotont húzni, akkor fizesse a felét.

Ez nem kizsebelés, teljesen alap dolog.

Mikor a férjemmel járni kezdtünk mi úgy csináltuk amíg védekeztünk, hogy havi 2 doboz pharmatex ment el....egyiket én vettem, a másikat a férjem. Szóval felváltva, így ugyanannyit költöttünk rá. És saját magától mondta hogy megveszi. Ha már szerencséjére nem kell gumit használnia, akkor beszáll a fogamzásgátlóba.

Ez így normális.

2014. febr. 12. 17:51
 33/42 anonim ***** válasza:
11%

T. Veronika!

Már ne haragudj, de ostobaságokat írsz.

Melyik világban élsz, hogy 1500 forint a fogamzásgátló? A legalja is 2500, és ahogy írta a Kérdező, 10 000Ft három havonta, ami manapság már nem kis pénz. Ráadásul valószínűleg a kérdező még tanul, vagy most kezd önálló életet, ahol minden forint számít.

És attól, hogy a srác elmegy a lányhoz...A lánynak is ugyan annyiba kerül elmenni a sráchoz...

Nem hiszem, hogy az ilyeneken a Kérdező problémázna, de akkor is igaza van abban, hogy fizetnie kell bele a srácnak is. Ő is ugyan úgy élvezi a szexet (és lehet törölték a kommentet, nem olvasom vissza) de a Kérdező írta, hogy a pasi szerint ha gumiznának, azt is a csajnak kéne fizetnie és már ne haragudj, ez mi?

És valószínűleg azért nem akar a Kérdező gumit használni, mert rossz tapasztalata van vele, de a srác sem akarja az említett módszert használni.

2014. febr. 12. 18:00
 34/42 anonim ***** válasza:

Azt irta h. 1500ft havonta, a kérdező meg 10e -t mondott 3 hónapra. Ez havi cc:3000 huf.

2014. febr. 12. 18:02
 35/42 anonim ***** válasza:
Azért óvatosan, elindultunk a " nem fizet nincsen szex" gondolat irányba, ami már mást jelent :)
2014. febr. 12. 18:03
 36/42 anonim ***** válasza:

Bocs, de arról volt szó, hogy fizesse a felét...

Ha 3 havi 10 ezer, az havi 3.3333 , annak a fele 1.665 ft (mivel lefelé kerekítünk itt ugyebár..). Bocs, ostoba vagyok, elszámoltam 165 Ft-tal...

Olvastam a gumis részt is... mondjuk ott már én felest írtam...

Maradjunk annyiban, hogy a fogamzásgátló árán való lovaglást igenis kicsinyességnek tartom...

Ha viszont mindent a kérdezőnek kell fizetni (randik, utazás, vacsik), akkor meg ebben a kapcsolatban nem az a legnagyobb probléma, hogy ki fizesse a fogamzásgátlót!

2014. febr. 12. 18:04
 37/42 anonim ***** válasza:

Ja, ez a "Nem fizet, nincs szex..."

Most tekintsünk el attól, hogy a párommal én nem pénzért szexelek...

De nincs undorítóbb dolog, mint egy kapcsolatban szexmegvonással fenyegetőzni, azzal elérni valamit! Ha egy kapcsolat idáig fajul, akkor ott már jobb a békés különválás...

2014. febr. 12. 18:07
 38/42 anonim ***** válasza:

Hát, nálunk egy úgy volt, hogy az elején, amíg még nem szedtem gyógyszert és gumival védekeztünk, azt mindig a barátom vette meg, és sose kérte el tőlem az árát. Bement a boltba, kifizette az óvszert, de nem jött utána oda, hogy na, kicsim, akkor ennyivel és ennyivel lógsz...

Ezek után, mikor végül gyógyszerre váltottam, nekem alap dolog volt, hogy mivel ezidáig mindig ő fizette a gumit és soha nem kért tőlem a petákot se, akkor a gyógyszert én fogom fizetni, és én se kérem el az árát. Ő megkérdezte, hogy szeretném-e, ha beleadna, de azt mondtam, hogy nem kell. Viszont ha nem kérdezte volna meg, akkor se csináltam volna belőle ügyet.

A gumit ő vette, a gyógyszert én veszem, ennyi. Egy normális kapcsolatban szerintem ebből nem kellene, hogy vita legyen. (Mondjuk mi már 5 éve együtt vagyunk, szóval biztos más a helyzet egy friss kapcsolatnál, de szerintem ez akkor se olyan nagy dolog, amin így ki kéne akadni).

24/L

U.I.: Nem azt írtad, hogy anyukádék fizetik a gyógyszeredet? Akkor tulajdonképpen mi a gond? Neked egy forintodba nem kerül, mert édesanyád meg édesapád állja az egészet. Én magamnak veszem a saját keresetemből és mégse balhézok rajta a párommal...

2014. febr. 13. 09:34
 39/42 anonim ***** válasza:

A nincs szex dolog nem fenyegetőzés meg zsarolás. Csak én speciel olyannal nem vagyok hajlandó szexelni, aki semmilyen módon nem veszi ki a részét a védekezésből... ennyi a lényeg.

Az meg szerintem roppant mód aránytalan, hogy mondjuk teszem azt a kapcsolat első fél, 1 évében a pasi veszi a gumit, a maradék 4ben meg a csaj a gyógyszert....de ahogy gondolod. De mindenki úgy lesz balek ahogy akar.

2014. febr. 13. 12:04
 40/42 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább az a balek, aki pár ezer forintból ilyen méretű, mesterségesen generált problémát csinál, de ahogy gondolod...

Ha szerinted aránytalan, akkor fizettesd ki a felét. Ennyi. Ha meg nem akarja kifizetni, akkor keress olyat, aki belefizet a védekezésbe, és kész. Szerintem ez az egész "probléma" nevetséges, kicsinyes, és borzasztóan szánalmas. De hát, kinek mi jutott...

2014. febr. 13. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!