Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható, hogy fizesse a fogamzásgátló felét?
Még exem mellett elkezdtem szedni, ő fizette az egészet. Most a szüleim fizetik, mert nem akartam abbahagyni.
Összejöttem egy sráccal, ő nem akar semmit belefizetni...
Azért szerintem elvárható, hogy valamennyit beleadjon a fogamzásgátlóba.
Tudom, le leszek szavazva, de ő is ugyan úgy élvezi a szexet. Persze ha együtt laktok, és valamivel többet ő fizet, akkor oké, de így...
Azért nem olcsó dolog a tabletta.
Tehát te ragaszkodsz a gyógyszerhez... ez kb havi 3 ezer...
Hacsak időnként egy üdítőt, kávét, mozit számolsz... hamar kijön. Mióta vagytok együtt?
Írtam, illik egálban... ezt persze nem úgy értem, hogy mindent feljegyezve, felezve.... csak úgy sacc/kb... annyira, hogy egyik fél se legyen kihasználva...
De valahogy a fogigátlót sose kalkuláltam bele anno... én akartam szedni, innentől az én saram...
mert ha a srác úgy számol, hogy hétvégenként 2-2 gumi, lehet olcsóbban kijönne...
Azért szerintem elvárható, hogy valamennyit beleadjon a fogamzásgátlóba.
Tudom, le leszek szavazva, de ő is ugyan úgy élvezi a szexet. Persze ha együtt laktok, és valamivel többet ő fizet, akkor oké, de így... Ráadásul ez állandó kiadás, amíg együtt vagyok.
Egyébként sem olcsó dolog a tabletta.
Az első randin fizette a mozijegyemet, onnantól kezdve semmit, mert utálom, ha meghívnak valamire. Ja meg gondolom pénteken kapok egy milkacsokit, de ő is.
Én megmondtam, hogy így semmi szex, mert ez így nem fair. Amúgy a gumit is nekem kéne fizetnem szerinte.
De most komolyan: a mai világban ilyen kicsinyeskedés megy az anyagiak körül?
Régen ez volt:
- randin fizetett a fiú, meg esetleg vitt virágot
- ha a lány meghívta magához, akkor vacsit a nő állta, a férfi max vitt egy üveg bort
- gumit az vette meg, akinek eszébe jutott
- tabit a lány fizette
- utat az fizette, aki ment a másikhoz...
Most tényleg, ahol ilyen kicsinyeskedés megy: azt is felszámoljatok, amikor nálatok alszik, hogy fürdéskor mennyi vizet fogyaszt? meg hogy hány tojás kellett a palacsintába? Ugyanmár...
hmmm ha már előkerült a szexel zsarolás ott már nagyon vége szokott lenni a kapcsolatoknak.
(és erre a végjátékra rátesz egy nagy lapáttal a szexmegvonás úgy is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!