Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvárható, hogy fizesse a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható, hogy fizesse a fogamzásgátló felét?

Figyelt kérdés

Még exem mellett elkezdtem szedni, ő fizette az egészet. Most a szüleim fizetik, mert nem akartam abbahagyni.

Összejöttem egy sráccal, ő nem akar semmit belefizetni...

2014. febr. 12. 14:32
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
te hány éves vagy T Veronika, biztos hogy nő vagy mint ahogyan azt a neved állitja?? nem hiszem el hogy van nőnemű egyed aki még ilyen felfogással bir, respect neked, pedig nem csipem a lányokat ezt úgy irom
2014. febr. 12. 15:00
 22/42 anonim ***** válasza:
59%

41 éves vagyok, és igen, nő...

És a múltkor le lettem pontozva, mert kötöttem az ebet a karóhoz, hogy a randin mindig a férfinak kell fizetnie. :D

De a többihez is tartom magam ugyanúgy...

Egy kapcsolat erről is szól többek között... közös programok, közös élet, és egyik sem élősködik a másikon, de nem számolgatjuk a forintokat....

A szexmegvonásra meg már nem mondok semmit... kb. leköpném a tükröt, ha ilyesmihez folyamodnék...

2014. febr. 12. 15:04
 23/42 anonim ***** válasza:
hát ez az 41, és a tizen-huszon éves legalább példát vehetnének (26/F)
2014. febr. 12. 15:06
 24/42 anonim ***** válasza:
évesek*
2014. febr. 12. 15:07
 25/42 anonim ***** válasza:
69%

Nos Veronikától elég sok mindent el lehetne, és kéne tanulnia nagyon sokaknak. A lepontozása minimum a szánalmas csimboraszója. Tipikusan az az eset amikor valaki kicsinyes bosszút akar állni olyanon akihez nem ér fel.

(nem véletlenül inkább vitázom mintsem piros kezeket nyomkodjak.)

2014. febr. 12. 15:10
 26/42 anonim ***** válasza:
Egy tapasztalt férfi tudja hogy sose szabad abban hinnie hogy a nő majd szedi a tablettát.
2014. febr. 12. 16:09
 27/42 anonim válasza:
77%
Én pedig abszolút egyetértek abban, hogy fizetnie kell a felét. Talán lepontoztok, de szerintem ez alapvető, a lány szedi, elmegy felíratni, elb*sz egy fél napot, és még a mellékhatásokról ne is beszéljünk... Mindent megtesz, míg a fiú semmit. Persze a szexet élvezi, mi? Két ember felelőssége, hogy ne legyen terhesség. Innentől a fogamzásgátló is két emberé.
2014. febr. 12. 16:39
 28/42 anonim ***** válasza:
Akkor ugye az intimbetét felét is fizetnie kell a férfinak mert ugye ha az sem kell akkor fogamzásgátló se.
2014. febr. 12. 16:48
 29/42 anonim válasza:

Utolsó, a válaszodnak semmi értelme nem volt. Intimbetét a férfitól független, míg a fogamzásgátló bizony legtöbbször a "nem mosok zokniban lábat" kijelentés eredménye. De látom sok itt a bunkó, felelőtlen, önző férfi, nem magyarázom tovább, én kiléptem.

28/F

2014. febr. 12. 16:53
 30/42 anonim ***** válasza:
NA jó akkor ha fizetem a fogamzásgátló felét és mégis terhes lesz a nő akkor jogosan követelhetem tőle vissza a pénzt?
2014. febr. 12. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!