Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható, hogy fizesse a fogamzásgátló felét?
Még exem mellett elkezdtem szedni, ő fizette az egészet. Most a szüleim fizetik, mert nem akartam abbahagyni.
Összejöttem egy sráccal, ő nem akar semmit belefizetni...
41 éves vagyok, és igen, nő...
És a múltkor le lettem pontozva, mert kötöttem az ebet a karóhoz, hogy a randin mindig a férfinak kell fizetnie. :D
De a többihez is tartom magam ugyanúgy...
Egy kapcsolat erről is szól többek között... közös programok, közös élet, és egyik sem élősködik a másikon, de nem számolgatjuk a forintokat....
A szexmegvonásra meg már nem mondok semmit... kb. leköpném a tükröt, ha ilyesmihez folyamodnék...
Nos Veronikától elég sok mindent el lehetne, és kéne tanulnia nagyon sokaknak. A lepontozása minimum a szánalmas csimboraszója. Tipikusan az az eset amikor valaki kicsinyes bosszút akar állni olyanon akihez nem ér fel.
(nem véletlenül inkább vitázom mintsem piros kezeket nyomkodjak.)
Utolsó, a válaszodnak semmi értelme nem volt. Intimbetét a férfitól független, míg a fogamzásgátló bizony legtöbbször a "nem mosok zokniban lábat" kijelentés eredménye. De látom sok itt a bunkó, felelőtlen, önző férfi, nem magyarázom tovább, én kiléptem.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!