Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly párkapcsolatot egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly párkapcsolatot egyetemi élettel összeegyeztetni lehet?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve együtt, másfél óta főzök, mosok, takarítok rá... 20 éves vagyok még, kicsit soknak érzem így, hogy a második félévet nyomom, és mki szétbulizza körülöttem az agyát. Ez később csak intenzívebb lesz. :D A barátomról annyit, hogy májusban 25 lesz, mindjárt egy éve, hogy sikerült elhelyezkednie, sokat dolgozik, kicsit ez is a kapcsolatunk rovására ment. Hazajön, fáradt, elrángatni nem lehet, ha nélküle megyek, szarul érzem magam. Hétvégéről már ne is beszéljünk... ne menjünk ki, mert esett a hó, ne menjünk paraparkba, mert hó vége van... Jó. utóbbiban még van valami, de az a lényeg, hogy mindig csak ígérgeti, hogy izgalmasabb lesz az életünk, aztán nincs belőle semmi. A félreértések elkerülése végett nem az a felállás, hogy nála lakom, a fizetéséből élek, és még panaszkodok is, amiért nincs ereje/pénze kinyalni a s*ggem. :D Tök más a helyzet. Egy kis kreativitásra vágyom, pezsgésre, ÉLETRE. Túl komoly vagyok, régen sokkal lazábban vettem magamat is, a dolgaimat is. Több ember is volt körülöttem. Nem szeretném lezárni ezt a kapcsolatot, lehet, csak a kényelem, a megszokás, a félelem miatt. Szokták mondani, hogy "nekem csak ő van", és nálam amúgy tényleg. Van 2 kistesóm, egy 50 éves nő, akit 8 éve szeretek, és itt kifújt. Szerintetek ez a szabadságvágyam csak fellángolás? Érdemes miatta feladni az eddigi életem?
2014. febr. 12. 07:28
1 2
 11/18 Pendulum92 ***** válasza:
Rázd fel, egy kapcsolat előbb utóbb tönkremegy közös élmények nélkül. Akármilyen jó is lehetett előtte, akármennyire összeilletek, szeretitek egymást a belesavanyodás mindenkinek betesz. Vegyen erőt magán a pasid!
2014. febr. 12. 10:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy előbb-utóbb a pénznél fogunk kilyukadni a kedves válaszadók jóindulatából fakadóan. Állami gondozott vagyok lassan 9 éve, utógondozói ellátásból finanszírozom a tanulmányaimat, ami nem nagy cucc, mivel államilag támogatott képzésben veszek részt. Szociális és tanulmányi ösztöndíjat egyaránt kapok, nyilván nem véletlen. 20 éves létemre nagyon sok mindent elértem, ha azt nézem, honnan indultam. Van egy saját lakásom, ahol élünk. Szó sincs arról, hogy el van tartva a p*csám, vagy hogy nem értékelem a másik munkáját. Éretlen vagyok? Megnézném, te hogyan éltél és gondolkodtál ennyi idősen. Egyszerűen csak nem érzem magam boldognak ebben a párkapcsolatban. Ehhez meg szerintem csak van jogom, nem? Nyilván azon, hogy buliznék, nem azt értettem, hogy züllenék. Sajnálom, hogy a problémámra sikerült kivetíteni a saját negatív élményeiteket, ezáltal elég elhamarkodott, sőt alaptalan ítéletet hozni. Ám de ki a hülye? Az, aki gyakorikerdesek.hu-n akar megoldást kapni a szerelmi gondjaira. :)
2014. febr. 12. 11:00
 13/18 Pendulum92 ***** válasza:

" Szerintetek ez a szabadságvágyam csak fellángolás? Érdemes miatta feladni az eddigi életem?"

Az az érzésem, hogy te már eldöntötted, hogy nem akarsz javítani a dolgokon, mert erről egy szót sem írtál, csak arról, hogy milyen unalmas. Félelemből vagy még ebben a helyzetben.

A "szabadságvágyad" pedig nem fellángolás, hanem egy alapvető emberi igény. Ez az a vágy, ami ha nem elégül ki, belesavanyodásba vezet.

Én azt javaslom, hogy a barátodat próbáld rávezetni erre, hogy megéri együtt tölteni időt. Kell mindenkinek a feltöltődés, kikapcsolódás, nem lehet mindig ugyanazt csinálni.

2014. febr. 12. 15:44
 14/18 Pendulum92 ***** válasza:
Szóval nem az a két választásod van, hogy szakítasz, vagy bennemaradsz a rossz kapcsolatban, és szenvedsz.
2014. febr. 12. 15:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Én viszot azt nem értem. Hogy az, hogy valaki bulizni és "élni " akar hogyan keverendő össze a szexuális élettel..

"Tudod, attól, mert körülötted mindenki züllik, meg dug összevissza, még semmi nem kötelez rá, hogy neked is át kelljen venni azt az életstílust. "

Mi van???

Vagy:

"Egyszerű, a kérdező más farkat is akar a nunusába.Én még élni akarok felkiáltással karöltve!"

Azt sem értem, hoyg boldog párkapcsoatban kiért ne lehetne bulizni "élni"

Ami nalam azt jelenti, hogy nem otthon vagyok, hanem eljárunk bulizni, kiállításra, koncertre, szabadtéri programokra, stb.stb.stb

És nem hinném hogy e kettő üti egymást...

Hiszen egyetem alatt 1 emberrel vot kapcsolatom a férjem előtt, (igen vele is egyetem végén lettünk egyár)

De minden héten buliztam, amikor belefért, végig ösztöndíjjal végeztem el a sulit, igen mérnöki szakon, tehát büféről szó sem volt.

Most a felnőtt életben heti minimum egyszer kimozdulunk így vagy úgy, nem feltétlenül buli, és kevésnek tartom, de jelenleg ennyira van együtt kapacitásunk (amikor a férjemnek lenne máskor nekem nem jó, amikor nekem lenne akkor neki nem, de heti 1 azért összejön)

Thát én nem ertem miért fehér vagy fekete..

Miért keverjük a csapongó léha életet a szórakozással, miér tüti egymást a párkapcsolat és a szőrakozás..

De lehet én vagyok túl furcsa, vagy mi vagyunk túl furcsák, hogy nekünk megy...

2014. febr. 12. 16:49
 16/18 Pendulum92 ***** válasza:
Úgy látom, ti nem javítanátok meg egy kapcsolatot, sem csak a szíkítás és a belesavanyodás létezik :D
2014. febr. 12. 16:56
 17/18 Pendulum92 ***** válasza:
Egy kapcsolatot sem, *
2014. febr. 12. 16:57
 18/18 anonim ***** válasza:
mi történt azóta?
2021. máj. 17. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!