Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatot egyetemi élettel összeegyeztetni lehet?
" Szerintetek ez a szabadságvágyam csak fellángolás? Érdemes miatta feladni az eddigi életem?"
Az az érzésem, hogy te már eldöntötted, hogy nem akarsz javítani a dolgokon, mert erről egy szót sem írtál, csak arról, hogy milyen unalmas. Félelemből vagy még ebben a helyzetben.
A "szabadságvágyad" pedig nem fellángolás, hanem egy alapvető emberi igény. Ez az a vágy, ami ha nem elégül ki, belesavanyodásba vezet.
Én azt javaslom, hogy a barátodat próbáld rávezetni erre, hogy megéri együtt tölteni időt. Kell mindenkinek a feltöltődés, kikapcsolódás, nem lehet mindig ugyanazt csinálni.
Én viszot azt nem értem. Hogy az, hogy valaki bulizni és "élni " akar hogyan keverendő össze a szexuális élettel..
"Tudod, attól, mert körülötted mindenki züllik, meg dug összevissza, még semmi nem kötelez rá, hogy neked is át kelljen venni azt az életstílust. "
Mi van???
Vagy:
"Egyszerű, a kérdező más farkat is akar a nunusába.Én még élni akarok felkiáltással karöltve!"
Azt sem értem, hoyg boldog párkapcsoatban kiért ne lehetne bulizni "élni"
Ami nalam azt jelenti, hogy nem otthon vagyok, hanem eljárunk bulizni, kiállításra, koncertre, szabadtéri programokra, stb.stb.stb
És nem hinném hogy e kettő üti egymást...
Hiszen egyetem alatt 1 emberrel vot kapcsolatom a férjem előtt, (igen vele is egyetem végén lettünk egyár)
De minden héten buliztam, amikor belefért, végig ösztöndíjjal végeztem el a sulit, igen mérnöki szakon, tehát büféről szó sem volt.
Most a felnőtt életben heti minimum egyszer kimozdulunk így vagy úgy, nem feltétlenül buli, és kevésnek tartom, de jelenleg ennyira van együtt kapacitásunk (amikor a férjemnek lenne máskor nekem nem jó, amikor nekem lenne akkor neki nem, de heti 1 azért összejön)
Thát én nem ertem miért fehér vagy fekete..
Miért keverjük a csapongó léha életet a szórakozással, miér tüti egymást a párkapcsolat és a szőrakozás..
De lehet én vagyok túl furcsa, vagy mi vagyunk túl furcsák, hogy nekünk megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!