Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élet egy olyan, ahol úgy dönt valaki, hogy soha nem akar párkapcsolatot?
Egy ismerősöm lehet, hogy meleg, és azt mondta, hogy ha megbizonyosodik róla, hogy tényleg az, akkor ő soha nem tudná elfogadni, és biztos, hogy soha sem járna fiúval, még ha nagyon tetszik is neki
Milyen életre számíthat így? Mondtam neki, hogy ez hülyeség (ha esetleg szerelmes lesz, később lehet, hogy megváltozik a véleménye, de én kinézem belőle, hogy még akkor sem élne párkapcsolatban)
Ha meleg lenne, nyilvàn akarna létesíteni kapcsolatot fiúval.
A barátodnak fogalma nincs a saját nemi identitásáról?
Úgy érzi, fiúkhoz vonzódik, de nem tudja :D Én sem értem igazán
lehet, hogy nem tudja, hogy a valóságban menne-e, csak képzeletben... ? vagy franc tudja, majd rákérdezek
Tesóm, 37éves.. s bevallotta hogy nem is érdekelte igazán párkapcsolat, mert ahhoz pénz kell stb. stb. meg a szerelmet nem lehet erőltetni. Ő heteroszexuális.. s így van ezzel, szereti a szabad s kötetlen életet.
Melegként úgy vagyok vele, ha egy őrültet szeretek, akkor is az lesz hogy kitartok mellette ha ő másképpen érez akkor is, a szerelmet tényleg nem lehet erőltetni..
Nem kötelező párkapcsolatban élni.
Nálam sincs napirenden mar pár éve, es egyelőre nem is áll szándékomban ilyesmivel foglalkozni.
Értem én, csak ez olyan szomorú :/
egyáltalán nem tudja elfogadni önmagát, hiába mondunk neki bármit
Amíg saját magával nem békül ki,addig nem lesz élete sem.
Legyél szíves,segíts neki!Beszélgess vele amikor csak teheted erről a témáról.Ha sokat beszéltek róla előbb utóbb megerősödik benne az érzés,és talán rengeteg segítséggel sikerülhet neki az elfogadás.Az a lényeg,aki erről tud ne hátráltassa,hanem segítse őt előre lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!