Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadt a lány akivel épp ismerkedek, szerintetek jogosan?
Figyelt kérdés
Előtte egyetlen lánnyal volt csak kapcsolatom, nem vagyok egy nőfaló... A volt barátnőm anno itt hagyta a bugyiját, mivel oda lett szex közbe... :D
Teljesen meg is feledkeztem róla, soha nem mostam ki, azt se tudtam hol lehet... Ki tudja már mióta áll ott... :D Szóval ezt találta meg ez a lány, és nagyon kiakadt.
Fura lehet egy másik lány bugyiját megtalálni, pláne ilyen állapotban, de hát istenem...
2014. febr. 11. 20:35
1/12 anonim válasza:
Jogosan akadt ki, nem tudhatta, hogy mikor került oda...
2/12 anonim válasza:
Mond neki hogy a tied,mert néha beöltözöl csajnak,hidd el jobban kijönnél belőle.
4/12 anonim válasza:
Hát szerintem ha rendesen elő tudod adni magad, akkor nem probléma
5/12 anonim válasza:
Ezen szerintem még én is ki tudnék akadni. :D
6/12 anonim válasza:
Elég nagy trehány tróger lehetsz, ha azóta is ott rohad a koszos bugyi a szobádban.
8/12 anonim válasza:
Szerintem jogosan akadt ki,mert nem tudhatta a háttértörténetet.
9/12 anonim válasza:
Csak azon akadt ki, hogy nem takaritasz :)
10/12 anonim válasza:
Takarítani, benézni az ágy alá néha-néha manapság már luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!