Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok és ismerkedek egy 2 évvel fiatalabb fiuval. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kicsit zavar hogy fiatalabb nállam és nem tudom mit szólnának hozzá az ismerőseim. Idáig pár embernek mondtam csak el és kinevettek. Sokat beszélgetünk a fiuval és érett felfogásu a korához képest.Szeretnék vele összejönni de félek a reakcioktol. érdekelne mit gondoltok erről.2010. aug. 26. 11:40
1/8 anonim válasza:
2 év?? Az lósz*r. Ne azzal foglalkozz, hogy mit szólnak hozzá az ismerőseid, hanem hogy mi jó neked.
2/8 anonim válasza:
Mit tegyél? Ismerkedj vele tovább :)
Volt már ilyenben részem és az ember eljut majd egy olyan szintre amikor nem érdekli mások véleménye. Tedd te is ezt.
3/8 anonim válasza:
Ne törődj a barátaid véleményével...
4/8 anonim válasza:
Válaszolj meg egy kérdést (magadnak, engem nem érdekel a válasz), aztán cselekedj aszerint.
Magadnak akarsz jót vagy a környezetednek?
FS
24/F
5/8 anonim válasza:
Én 16-17 évesen 1 évvel fiatalbbal jártam, most meg 2 évvel fiatalabb a barátom és tök jól elvagyunk, senkit sem zavar és senki nem csodálkozik ha megtudja h. én vagyok az idősebb.25/l
6/8 anonim válasza:
Én is 18 éves lány vagyok, és a barátom kicsit több mint egy évvel fiatalabb nálam :) Nekem ez nem okoz problémát, de ez ember- és kapcsolatfüggő. Egy próbát mindenképp megér.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) hasznos volt számomra ;)
2010. aug. 26. 13:29
8/8 anonim válasza:
Én is 18 éves lány vagyok és én is most akarok összejönni egy 16 éves sráccal és nem nagyon érdekel, ha más furán néz. :) Hajrá nektek is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!