Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak lány akivel ismerkedek kijelentette nem vagyok az este? Hogy hódítsam meg?
Hagyd a fenébe.
Én sosem akarnám ráerőltetni valakire magamat.
Kinézetre, arcom nem tetszik neki stb
Ő eléggé bombázó csaj és én hát teljesen úgy nézek ki mint Jákso
Nem tudom,engem a minap koptattak le,de eszembe nem jutna nyomulni ez után.
A nem az nem.
kezdj beszélgetni vele mesélj neki a gyermekkorodról vicces történeteket :) Kérdezősködj róla . Pletykákról . KÉrdezd meg milyen műsorokat néz tvben. Utána véleményezd neki , mondj valamit róla kritizáld vagy pozitív dolgokat mondj róla a lényeg h érvelj mellettük . stb. Keresd a hangsúlyt vele. Tudj meg róla egyre több mindent , úgy hogy közben muszáj legyen neki is kiismernie valahogy téged. Ha ezek-után sem érdeklődik felőled . Tényleg keress mást, nem csak egy nő van a világon .
Ha külsőleg értette azt hogy nem vagy az esete , tényleg ne mássz bele a dologba , mert engem ha valaki külsőleg már nem érdekel a többi már mindegy számomra , lefeküdni attól még nem tudnák vele h a belsője tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!