Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak lány akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak lány akivel ismerkedek kijelentette nem vagyok az este? Hogy hódítsam meg?

Figyelt kérdés
Nekem ez a nő kell. Megszerettem, de azt mondta nem vagyok az este :( Mit tudok tenni, hogy megszeressen, megszeresse a lelkem és akkor az esete leszek.
2013. ápr. 1. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el.
2013. ápr. 1. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
4%
Én a helyedben megutálnám, és megbüntetném. Az ilyenek ezt érdemlik. (Az utálat és a szeretet között kicsi a pillér)
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit mond, miért nem vagy az esete?
 4/10 anonim ***** válasza:
inkább hagyd, mire megszereznéd, már meg is utálnád
2013. ápr. 1. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenébe.

Én sosem akarnám ráerőltetni valakire magamat.

2013. ápr. 1. 20:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Kinézetre, arcom nem tetszik neki stb

Ő eléggé bombázó csaj és én hát teljesen úgy nézek ki mint Jákso

2013. ápr. 1. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
6-Az a nő, aki külsőre megy-az felejtős.Szóra sem érdemes.
2013. ápr. 1. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,engem a minap koptattak le,de eszembe nem jutna nyomulni ez után.

A nem az nem.

2013. ápr. 1. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

kezdj beszélgetni vele mesélj neki a gyermekkorodról vicces történeteket :) Kérdezősködj róla . Pletykákról . KÉrdezd meg milyen műsorokat néz tvben. Utána véleményezd neki , mondj valamit róla kritizáld vagy pozitív dolgokat mondj róla a lényeg h érvelj mellettük . stb. Keresd a hangsúlyt vele. Tudj meg róla egyre több mindent , úgy hogy közben muszáj legyen neki is kiismernie valahogy téged. Ha ezek-után sem érdeklődik felőled . Tényleg keress mást, nem csak egy nő van a világon .

Ha külsőleg értette azt hogy nem vagy az esete , tényleg ne mássz bele a dologba , mert engem ha valaki külsőleg már nem érdekel a többi már mindegy számomra , lefeküdni attól még nem tudnák vele h a belsője tetszik.

2013. ápr. 1. 20:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Akit ennyire csak a külső érdekel, azzal tehetsz bármit, nem fogja megszeretni a lelked. Ismerkedj másokkal, akik majd értékelni fognak.
2013. ápr. 1. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!