Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet szex nélküli házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet szex nélküli házasság 38 éves szűz férfi és egy 47 éves asszony között?

Figyelt kérdés

2014. febr. 10. 21:13
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Moszuke : miért te mit csinálnál, inkább maradnál egyedül? Vagy olyan szerencsés vagy hogy neked bárkire beindul a szervezeted szexuálisan?
2014. febr. 10. 21:37
 22/34 A kérdező kommentje:
Moszuke vagy nő vagy?
2014. febr. 10. 21:37
 23/34 anonim ***** válasza:
Talán nem fogsz rá válaszolni, de mitől olyan gáz a nő? Baleseti vagy születési deformációtól, vagy csak szimplán túl kövér?
2014. febr. 10. 21:57
 24/34 anonim ***** válasza:

Hú, de kemény. Nekem van gyomrom, de nem fogok aludni az éjjel. Főleg, hogy valszeg én is leszek ilyen helyzetben.......

29/F (szűz)

2014. febr. 10. 21:58
 25/34 A kérdező kommentje:
23as a fantáziádra bízom, nem vonzó, csak ő jutott nekem, mert ő is egyedül maradt, nem szeretném kibeszélni
2014. febr. 10. 22:00
 26/34 A kérdező kommentje:
helike13: hát gyakorlatilag 30 vagy és még szűz tehát hasonló a helyzet de lehet h más okokból kifolyólag maradtál szűz, próbálkozz sokat mert később megbánod ha még csak nem is próbálkoztál, én is próbálkoztam de nem volt sem vonzó külsőm, sem anyagi karrier biztonságom így a választott hölgyeket nem kaphattam meg, de neked még bőven sikerülhet.
2014. febr. 10. 22:02
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez így korrekt részedről. Csak azért merült fel a kérdés, mert én kevés olyan nőt láttam, aki igazán visszataszító lett volna. Szinte mindenkiben fel lehet fedezni valami jót... De nyilván megvannak az okaid, nem firtatom.
2014. febr. 10. 22:04
 28/34 anonim ***** válasza:

"nem volt sem vonzó külsőm, sem anyagi karrier biztonságom így a választott hölgyeket nem kaphattam meg"

Ugyanez a helyzet itt is...........

2014. febr. 10. 22:04
 29/34 A kérdező kommentje:
hát olyan pedig nem nagyon van hogy valakinek minden nő tettszen, képtelenség és sokan egyedül maradnak, főleg 40-en túl már nem is számít ez az egész külső mizéria annyira azt veszem észre
2014. febr. 10. 22:05
 30/34 anonim ***** válasza:

Szerintem működhet csak nem lesz boldog. 47 abszolút nem idős , hogy lemondjon az efféle dolgokról, hogy fínoman fogalmazzak. Csak kérdezném mint nő magamból tudok csak kiindulni, hogy abban bízik a hölgy hogy mégiscsak lesz köztetek valami ha majd együtt éltek???Mondván a semminél ez is jobb , aztán meg majd kialakul? A másik dolog amit szerettem volna mondani, hogy bár az én párom 29 évesen még szűz volt csak türelem kellett hozzá és azóta is együtt vagyunk már 12 éve és nincs panaszunk e téren sőtt. Szóval miért folytod el magadban ezt a dolgot. Ne add fel , úgy beszélsz mint egy aggastyán. Szép idea amit elképzeltél de ez maradjon csak végső megoldás majd ha járókerettel jársz , már bocsánat az erős megfogalmazásért. Párom révén megértem a nem hozta úgy az élet részt nagyon is. De mindez nem jelenti hogy fel kell adnod :) Szóval merj nyitni mások felé

28 L

2014. febr. 10. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!