Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet szex nélküli házasság 38 éves szűz férfi és egy 47 éves asszony között?
Hú, de kemény. Nekem van gyomrom, de nem fogok aludni az éjjel. Főleg, hogy valszeg én is leszek ilyen helyzetben.......
29/F (szűz)
"nem volt sem vonzó külsőm, sem anyagi karrier biztonságom így a választott hölgyeket nem kaphattam meg"
Ugyanez a helyzet itt is...........
Szerintem működhet csak nem lesz boldog. 47 abszolút nem idős , hogy lemondjon az efféle dolgokról, hogy fínoman fogalmazzak. Csak kérdezném mint nő magamból tudok csak kiindulni, hogy abban bízik a hölgy hogy mégiscsak lesz köztetek valami ha majd együtt éltek???Mondván a semminél ez is jobb , aztán meg majd kialakul? A másik dolog amit szerettem volna mondani, hogy bár az én párom 29 évesen még szűz volt csak türelem kellett hozzá és azóta is együtt vagyunk már 12 éve és nincs panaszunk e téren sőtt. Szóval miért folytod el magadban ezt a dolgot. Ne add fel , úgy beszélsz mint egy aggastyán. Szép idea amit elképzeltél de ez maradjon csak végső megoldás majd ha járókerettel jársz , már bocsánat az erős megfogalmazásért. Párom révén megértem a nem hozta úgy az élet részt nagyon is. De mindez nem jelenti hogy fel kell adnod :) Szóval merj nyitni mások felé
28 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!