Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet szex nélküli házasság 38 éves szűz férfi és egy 47 éves asszony között?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 21:13
11/34 Moszuke válasza:
fantasztikus páros mondhatom.
és ez esetben hogyan teljesedik ki az egymás érzett szerelem, szeretet?
simogatjátok a másik haját, vagy mi?
ja, hogy nincsenek érzelmek sem?.. ok
12/34 anonim válasza:
Akkor pedig nincs gond. 2 aszexuális probléma nélkül élhet boldog párkapcsolatban.
13/34 A kérdező kommentje:
de kívánom, kívántam a szexet, 20on éves koromban meg 30asok elején majd beleőrültem, de nem kaptam meg azoktól akiktől kívántam a szexet így szűz maradtam, de egyedül nem akarok maradni lelki társra vágyom, a testi vágyak meg egyre csökkennek már benne úgy érzem 35 év volt kb nálam a forduló talán bár a legdurvább a 20as éveim közepe, vége voltak
2014. febr. 10. 21:21
14/34 A kérdező kommentje:
Moszuke : két barát hogy teljesíti be egymás iránti szeretetét vagy két testvér, sokan élnek együtt öreg korukra és még sincs köztük szexualitás, idős hölgyek is van hogy összeköltöznek
2014. febr. 10. 21:22
15/34 anonim válasza:
és az zavarna ha a leendő feleséged mással dugna?
16/34 A kérdező kommentje:
Singularity : sem én sem a hölgy nem vagyunk aszexuálisak csak ő nálam "jobbat" nem talál és a testi igényin túl ott vannak a lelki igényei is amiket én ki tudok elégíteni, ahogy ezt ő is velem szemben, a szexuális vágyainkat meg úgy sem tudnánk kielégíteni a már elmondott okok miatt például az én esetemben
2014. febr. 10. 21:23
17/34 A kérdező kommentje:
nem az a nő aki bárkiben is vonzalmat ébresztene külsőre :) így ez a veszély nem áll fenn meg hát egyre idősebb lesz ahogy én is már nem számít igazán
2014. febr. 10. 21:25
18/34 anonim válasza:
Nos hát működhet egy ilyen együttélés, de azt nem értem, hogy ezt miért kell a házasság szintjére emelni...
19/34 A kérdező kommentje:
mert testiség nélküli szeretet megvan köztünk
2014. febr. 10. 21:29
20/34 Moszuke válasza:
hát mindegy, ne haragudj, de szerintem ezt normális ember nem értheti meg ami köztetek folyik.
sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!