Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez hogy olyan dologra várok ami a mai világban nem létezik?
Figyelt kérdés
Nekem azt mondta egy ismerősöm mikor mondtam neki,hogy mire vágyok,hogy egy olyan dologra vágyok amit sosem fogok meg kapni mert nem létezik.A vágyam,hogy legyen egy rendes hűséges szeretni tudó barátnőm akivel,szeretjük egymást és sosem csaljuk meg egymást.2014. febr. 10. 16:45
11/18 anonim válasza:
A"zzal viszont számolj, hogy a nőknek egy ilyen állapot eléréséhez kell legyen komoly szexuális előéletük"
Ezt meg tudnád magyarázni? Eddig mindig azt hallottam, hogy inkább nekünk van szükség sok tapasztalatra, a nőknek nem olyan fontos a sok partner.
12/18 anonim válasza:
Létezik! A türelem a legnehezebb ilyenkor, de én is hiszek abban, hogy létezik.
14/18 anonim válasza:
Szerintem van rendes no, es pasi is, csak nem biztos hogy a kulsosegekre kell fokuszalni keresesnel. Egy atlagosabb kinezetu lany/ fiu is lehet ertekes ember, jo partner.
15/18 A kérdező kommentje:
ma 16:56
Igen de azért minimálisan csak legyen határon belül hogy azért csak tetszen az embernek.
2014. febr. 10. 17:09
16/18 anonim válasza:
Persze, igy van. nekem is tetszik a baratom, es o igazi FERFI. Viszont volt akit kulsore talan jobbnak is talaltam, akibe meg nagyon szerelmes voltam, de o meg egy s.ggf.j :-)
17/18 A kérdező kommentje:
ma 17:11
Én sem bombázót keresek,de azért ízlésemen kívüli se legyen.
2014. febr. 10. 17:15
18/18 Noydra válasza:
Ha nincs külső vonzalom, cseszhetitek az egészet. Aki azt állítja, hogy neki egyáltalán nem számít a külső, az hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!