Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz ez hogy olyan dologra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz ez hogy olyan dologra várok ami a mai világban nem létezik?

Figyelt kérdés
Nekem azt mondta egy ismerősöm mikor mondtam neki,hogy mire vágyok,hogy egy olyan dologra vágyok amit sosem fogok meg kapni mert nem létezik.A vágyam,hogy legyen egy rendes hűséges szeretni tudó barátnőm akivel,szeretjük egymást és sosem csaljuk meg egymást.

2014. febr. 10. 16:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Létezni létezik, csak nem túl gyakori (sajnos). De azért ne add föl :)
2014. febr. 10. 16:47
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
De létezhet ilyen. Azzal viszont számolj, hogy a nőknek egy ilyen állapot eléréséhez kell legyen komoly szexuális előéletük. Tehát ha te vagy neki az első, második, harmadik, stb akkor ne reménykedj.
2014. febr. 10. 16:47
 3/18 Ahol megállt az idő ***** válasza:
56%
Létezik,csak szerencsésnek kell lenned.:)
2014. febr. 10. 16:48
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Én is így vagyok ezzel :) Létezni egyébként létezik, a környezetemből így elsőre három példát is tudnék mondani rá. Úgyhogy talán mi is megtaláljuk majd. :)
2014. febr. 10. 16:49
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy itt olvasgatok, én meg pont attól tartok, hogy a lányaimnak nem lesz normális pasija majd. Ezek szerint még nem haltak ki a rendes srácok?
2014. febr. 10. 16:49
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem lehetetlen. Próbálj nyitott szemmel járni és ne csak ábrándozz, hanem tegyél is valamit a célod érdekében. Ne csak a nagyszájú, extrovertált lányokat figyeld, hanem a kevésbé központban lévőket is. Lehet, hogy köztük nagyobb eséllyel találod meg a hozzád valót. Csak merj kezdeményezni, mert az ilyen típusú lányok ezt várják egy fiútól.

Sok szerencsét:)

2014. febr. 10. 16:50
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyan ezt mondta egyik barátom :DD

De létezik egyébként, csak nehéz megtalálni :|

De majd akkor fog jönni amikor a legkevésbé számítasz rá :D

19L

2014. febr. 10. 16:50
 8/18 A kérdező kommentje:
Hát még van pár,csak kevés.Én a nőkkel vagyok így hogy reménykedem hogy a rendes nők még nem haltak ki.
2014. febr. 10. 16:52
 9/18 anonim ***** válasza:

Én is ilyenre vágyom,de még barátnő sem jött össze idáig,szóval szomorú de nagyon kevés ilyen van.Én is erről ábrándozom,de úgy látszik hiába. :/

22/F

2014. febr. 10. 16:53
 10/18 A kérdező kommentje:

ma 16:50

Félénk srác vagyok kicsit, na meg attól hogy csendesebbnek vissza huzódóbnak tűnik egy lány még nem biztos hogy az.

2014. febr. 10. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!