Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jobb hazudnom? Inkább kamuzzak, minthogy megmondjam, hogy nem volt még csajom? Mert pancsernak néz mindneki!
Mindig megkérdezik az új emberek, akikkel összeimserkedem, hogy van-e csajom, mire mondom, hogy nincs, és megkérdik, hogy "de volt már! Nyugtass meg!" mire mondom, hogy sajna nem...
És úgy néznek rám, mint egy pancserre! Ők meg mondják, hogy "Miért nem??? Nekem már 4 csajom volt!"
Most inkább kamuzzak?
Most ennyire szégyen ez?
19/F
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, aki mindig azzal hencegett, hogy ő aztán milyen jó pasi, 11 barátnője(!!)-nem szerelme, nem csaj, akit felszedett, hanem barátnője- volt. Egyszer elbeszélgettem vele, valami miatt szomorkodott és ki akarta verni a fejéből a dolgot, aztán ez a téma is szóba jött a végére. A párbeszéd valahogy így nézett ki:
>...És amúgy neked hány pasid volt?
-Olyan igazi, rendes, ténylegesen is kapcsolat?
>Hát neked mi számít annak?
-Hogy két hétig minimum tart és legalább megcsókol.
>Jogos. Na, olyan.
-Kettő...? Igen, kettő volt..
>Le is feküdtetek?
-Peersze, 14 meg 15 évesen, mi? Nem.
>Hah, sz*r vagy. (de így)
-Köszi. Amúgy neked hogy is volt ez a 11...?
>Hát az egyikkel összejöttünk délelőtt... és hát... délután dobott.
-Pff, na, akkor újra. Akkor most számold úgy, ahogy én.
(gondolkozik, gondolkozik...)
>Úgy négy. Abból az egyik kétszer, a másikat meg nem is láttam, mert netről ismertem, az tartott 2 hónapig, néha ráírtam, hetente talán egyszer...
-Netről. Akkor meg hogy a jó fenébe smároltatok?!
>Jólvanna, akkor csak 3
-És a másik kétszer?
>Ba... akkor csak 2. De az egyik egy k*** volt, a másikat meg megcsalt.
Most őszintén, akkor ezek a kapcsolatok jobbak, mint az, ha valaki addig nem nyugszik, amíg rendeset nem talál és mindenkivel összeáll? Ugyan már... :) A srác amúgy 17 éves és már ilyenek történtek vele, szerintem erre azért nem kéne büszkének lenni. Amúgy meg rosszabbul jársz, ha kamuzol. Legyél őszinte és kész. Akik meg neked hencegnek, hogy ennyi meg annyi csajuk volt... Egészségükre, te nem vagy ők, ők se te, mindenki legyen elfoglalva a saját életével és ennyi.:D Amúgy meg nem hiszem, hogy pancsernek néznének emiatt, maximum te érzed úgy. :)
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!