Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kedvelik őt a szüleim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kedvelik őt a szüleim?

Figyelt kérdés
Van egy srác (27 év) akivel már lassan egy éve nagyon közel kerültünk egymáshoz. Először anyuék nagyon szimpatizáltak vele, még viccelődtek is hogy "hol a barátod?" "jön a barátod?" pedig akkor még nem is volt a barátom. Lehet a korkülönbség miatt van, mivel én 18 éves vagyok. De nagyon szeretem őt s úgy érzem, vele szeretnék lenni. Anyuék mégis mostanába nagyon bunkók. Beszólogatnak hogy "már megint oda mész?", "tanulni kéne inkább"...stb. Elhiszem hogy féltenek egy idősebb sráctól de én teljesen megbízom benne. Nagyon aranyos mindig segít. Már 10 hónapja együtt vagyunk, és mielőtt valaki azt feltètelezné hogy ő csak kihasznál, megnyugtatom hogy szex még nem volt. Mindig nagyon udvarias velem, nem használja ki az alkalmat. Nem tudom anyuék miért nem akarják elfogadni. Az elején még tök lazán vették a dolgokat. :( Vele el tudnám képzelni a jövőm. De mit tegyek hogy anyuék is megkedveljék? A "több időt töltsünk el a szülőkkel" dolog sajnos nem vált be... :(
2014. febr. 9. 20:55
 1/4 ASOT ***** válasza:
igen, csak eleinte ők is úgy gondolták h csak szimpla haver...de mióta kiderült h a-a, azóta azaz álláspont h te még taNULSZ fiatal vagy ő meg dolgozó ember...nehezen fogják megérteni.
2014. febr. 9. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
a szülök általában nehezen viselik,élik meg, hogyha a gyermekük párt választ. Ugy érzik elveszitik, nem tudják már annyira irányitani. Valószinű ugy érzik a szüleid, hogy komolyabban gondolod vele a kapcsolatot és még fiatal vagy, még az lenne az ő elvárásuk, hogy tanuljál stb. Én inkább beszélnék a szüleimmel, elmondanám, nekem mi az elképzelésem, hogy szeretném élni az életemet,mik a terveim. A barátod ott se legyen, mert lényegében nem kimondottan az ő személye ellen vannak,hanem hogy elveszitenek az ellen. A másik,hogy ha jol müködik a kapcsolatotok, azért a szex is fontos, abban is öszhangban kéne lennetek.
2014. febr. 9. 21:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi. Lehet tényleg csak az "elvesztésem" miatt nem akarják ezt a kapcsolatot.

Bár anyu már megjegyezte hogy az a Zsolti jobban illene hozzád. (egy haver aki 19 éves) A srác pár hónapja be is próbálkozott, de én nem akarok tőle semmit. Szóval lehet ez a korkülönbség is zavarja őket.

Igen, tudjuk hogy a szex is fontos, de még nem tervezzük. Keresztények vagyunk mindketten , s eszerint is élünk.

2014. febr. 9. 21:14
 4/4 ASOT ***** válasza:
szegény Zsóti....
2014. febr. 9. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!