Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim nem kedvelik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár napja újrakezdtem a kapcsolatot a volt barátommal, akivel 1 évig voltunk együtt. A családom nem kedveli, sőt... Kifejezetten anyum és tesóm nem. Tudom, hogy én és a fiú két külön világ vagyunk, de nagyok sokat javult mióta velem volt... utána különváltunk, de nem bírjuk ki egymás nélkül. A kérdés az, hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy újra vele vagyok? Nem akarok szemrehányást, vagy hisztit itthon. 18/L2010. máj. 27. 00:58
1/6 anonim válasza:
Ez a Te életed, nem ők járnak vele.
2/6 anonim válasza:
elmondod h beszélni szeretnél velük vmi fontosról...bevezeted szépen,és megmondod nekik h tudod h nem szeretik,de te igen...és h lehetőleg ne avatkozzanak bele.
3/6 anonim válasza:
Hát attól függ miért nem szeretik a szüleid. A tesómnak is a volt barátja még részegen bántotta is, jogosan nem szerettük. Lehet hogy csak azért nem szeretik mert féltenek, és lehet jobban járnál nélküle. De ha egyszerűen csak nem szimpi nekik akkor ne foglalkozz velük!
4/6 anonim válasza:
még azt is mondhaod hogy nem nekik kell belezúgni hanem neked :D (gondojj bele milyen nehéz lenne úgy összejönni valakivel hogy neked bejöjjön de te is teccél neki, és anyádnak is szimpi lgyen.....-.-" kicsit nehéz összehozni nem?)
5/6 anonim válasza:
Egy cipőben járunk :) Nálunk apám nem bírja az "ex"-et, akivel újra összejövőben vagyunk... Én egy akaratos makacs dög vagyok, szal itt muszáj lesz mindenkinek elfogadni, h őt szeretem és kész. Lesznek az egész miatt komoly viták, de nem szeretem, ha beleszólnak az életembe. Ha tényleg szereted a pasit, és érdemesnek tartod a dolgot, akkor próbáld meg elmagyarázni a családodnak, h ez a te dologd, tűrjék el. Ha meg balhé lesz, állj ki a párod mellett, különben elveszítheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!