Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy pofon miatt véget vetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pofon miatt véget vetni egy házasságnak?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a feleségemmel.Tegnap este hülyéskedtünk,viccelődtünk,én meghúztam a coffját,ő szólt,hogy ezt ne csináljam.Nem lehet a hajához érni,mert vékony és kevés van belőle.Erre én akkor is meghúztam.Ezután ő jó erővel vállba vágott,mire én dühbe jöttem,megfogtam és pofon vágtam.Nem volt annyira nagy fogon,de hangja az volt.Ő nagyon elkezdett sírni,én próbáltam bocsánatot kérni,de azóta hozzám sem szól.Nála ez nagy bajt jelent,mert ha problémája van,akkor mindig kiabál,soha nincs csendben.A legrosszabbtól tartok.Nem tudom mit csináljak,hogy megbocsásson.
2014. febr. 8. 09:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Egy b*rom vagy.

cs*szteted, nem tetszik neki, erre felpofozod?

Igen, ha van esze, emiatt elhagy, bár eleve nem is szabadott volna egy ilyen emberhez hozzámennie.

Aztán próbálhatod megideologizálni, hogy "de ő meg kiabálni szokott", de tudod, a tényeken nem változtat: bunkó voltál vele, és ráadásul még ha valami nem tetszik, meg is pofozod.

2014. febr. 10. 10:30
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

#5: csakhogy itt eleve nem ő kezdte, másrészt nem ő alkalmazta az erőszakot, hanem a férj. Tudni kell(ene), hogy hol a határ viccelődés, incselkedés, macerálás és erőszak között.

Ameddig mindkét fél önfeledten és vidáman csinálja, addig az hülyéskedés. Hogy kinek mi fér bele ebbe, az egyénektől függ. Viszont ha kifejezetten jelzi, hogy neki ez rossz, kellemetlen, de a másik ennek ellenére is folytatja, akkor az már túllép az egyszerű hülyéskedés határain. Amit meg jelen esetben művelt a férj, be is vallotta, hogy az már messze nem poén vagy szimpla macerálásból volt, hanem erőszakos düh által. Ez a nem mindegy. Te kétszer is átléptél egy bizonyos határt.

Emellett továbbra is mocskos dolognak tartom, ha valaki a fizikai erőfölényét használja ki az érdekei érvényesítésére egy kapcsolatban.

2014. febr. 10. 10:41
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
Nincs ezzel gond. Nekem is ez a mottóm... "Pénz számolva, asszony verve jó " :D :D
2014. febr. 19. 13:57
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Undorító ember vagy ! Jobban is tenné ha otthagyna
2014. febr. 19. 18:06
 15/19 xStefix ***** válasza:
45%

Hát akkor én vagyok itt az egyetlen, aki már kapott is pofont a férjétől és adott is. :)

Najó, tényleg nem vagyok rá büszke, volt pár igen rossz korszak a házasságunkban. :( De a mi dolgaink teljesen már szintűek voltak, nem ilyen copfhúzogatásból indult ki a probléma. És persze senkinek nem mondanám, hogy ez jó vagy hogy hagyja vagy csinálja. De azt se, hogy akkor itt megáll a világ vége, főleg, ha ilyen "ártatlan" dolog az oka.

Kérdező, mindenképp kérj tőle bocsánatot és a következő időkben éreztesd vele, hogy nagyon bánod, amit csináltál. Nem hiszem, hogy alapból ilyen ember lennél, néha mindenki elveszti a kontrollt, ezt talán a feleséged is meg fogja érteni. De tanulj az esetből, mert a nők többsége nagyon érzékeny a fizikai erőszakra, még ha nem is mutatja ki.

2014. febr. 19. 18:32
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
az ork barlangban is zajlik az élet...:D
2014. márc. 6. 14:20
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Jól tetted vazze, tanulja meg az asszony, ki az úr a háznál:D Nehogy már a nyúl vinné a puskát:D Egy kis oktatóvideó, ha még rosszalkodna az asszony:)

http://www.youtube.com/watch?v=he76U7ZUTtg

2014. márc. 6. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha a feleséged lennék, én úgy kib_sználak, mint macskát szarni. De nem vagyok, plusz férfi vagyok, szóval ne is menjünk bele.

Alapból elég röhej, hogy még te rángatod a haját, és ezután te adsz neki egy sallert. Atyaúrég.

2014. márc. 6. 16:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyetertek a nem tul nepszeru elozo oldali valaszoloval, pedig no vagyok. Tenyleg ugy novunk fel, hogy mi erintethetetlenek vagyunk, az iskolaban a fiuk megszivjak, ha lanyokat vernek, egy lany meg odacsaphat es ejnye-bejnye lesz, van par fiu, aki alapbol megmondja, hogy lanyt nem ver, de amugy jol megverne, ha lehetne, mert mocskos a szaja - pl. beszologatos lanyoknak.

Amugy nokent szerintem se elfogadhato, hogy egy no usson, aztan azt higgye neki ezt lehet. Lehet hogy a te pofonod nagyobb volt, sot biztos. De azert szivbaj nelkul o is beledbokszolt elotte! Bocsanatot kertel, nem agressziobol vagtad pofon, hanem mert o is megutott elotte. Egy eldurvult buta kis jatek.

Londonban amugy plakatok vannak a ferfiak ellen elkovetett csaladon beluli eroszakrol, es amugy hihetetlen de a statisztikak alapjan picivel tobb ferfit bantalmaznak, mint not.

A csajod meg szedjen HairClinic tablettat vagy a masik fajtat, meg Banfi hajsampont es hajszeszt - nagypapamnak a kopasz fejere visszanott a haja.

2014. okt. 31. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!