Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal szeretnénk gyereket és ő úgy gondolja hogy ha rosszat tesz a gyerek akkot adni kell neki egy pofont én meg pont az ellenkezőjét hogy nem szabad bántani egy gyereket. Hogy tudnánk megegyezére jutni?
Hogy értve, hogy tárgyakhoz?
Egy nevelő célzatú pofon ha a gyerek nagyon elszemtelenedik vagy igen nagy gyökérséget művel az nem ártalmas, de a leírás alapján itt egy "pofonnal lerendezem azt kész" típusú emberről van szó aki azt hiszi ennyi a nevelés. Ha így áll a szitu akkor ne, hogy gyereket nem kéne vállalni tőle, de közös kapcsolatot sem. :S
Mert a végén még téged is "megnevelne", a vak komondor esetét meg ismerjük a tv-ből.
Sehogy, ilyennel nem szabad gyereket vállalni. A mi gyerekünk 2 éves, de a párom egy újjal sem bántaná, nem hogy pofon vágná vagy övvel ütné.
Ez az első intő jel, addig kell lelépni még nincs gyerek. Vagy lehet majd sírni a családi kapcsolatok kategóriába, hogy "Az élettársam megverte a gyereket és engem is. Mit tegyek?".
A megfenyítésben egyet értek, de a durvábbal már én sem, már csak magamról is tom, h milyen rossz az, és pláne, h semmit sem lehet vele elérni, v nézőpont kérdése... de egy igaz: mihelyt egyszer is megver a párod, azon nyomban hagyd ott, mert aki 1x megteszi, megteszi többször is (hiába fogja aztán ígérgetni!)!
Én sem engedem meg, ...akár 1 pofot is adna nekem, hát fel is út, le is út!
ha nagyon elviselhetetlen, akkor egy nevelő célzatú pofon nagyon-nagyon ritkán belefér. de fakanál, meg öv... hol él, a 19. században?
beszéld meg vele mindenképp, lehet, hogy csak szívatni akar. barátom is szokott hülyeségeket mondani nekem, hogy direkt szívasson. pl "ha jön a főbérlő, direkt akkor megyek el sz*rni" meg ilyenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!