Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pofon miatt véget vetni egy házasságnak?
Hát nem kellett volna pofon vágnod, ez tény, viszont nálam ez nem lenne válóok, tekintve a körülményeket.
A dolog megemésztése viszont biztos eltartana egy darabig.
gratu.... vágd pofon a feleséged mert előtte a haját rángattad.... -.-
szerintem fél tőled vagy csak attól tart h később vmi pszichopata leszel
Nála, válóok.
És nem tudnám megbocsájtani..
Egyszer szorította meg a férjem a karomat, nem ütött meg, nem csinál semmit, csak megszorított, már akkor közöktem,hogy ez volt az utolsó eset, hogy a fizikai fölényét kihasználta egy vitában, mert akkor másnap én már nem leszek neki, ha gyerekünk lesz akkor sem, mert nlam elfogadhatatlan.
Bocsánatot kért,mtudom,mhogy nem akart annyira megszorítani, de buliban kaptunk össze és ittunk,mtehát nemvolt vele tisztában, hogy eròvel tette, mert vissza akart tartani, de nálam az ital pl nem mentség, hanme súlyosbító körülmény, annak ellenre hogy nincs bajom a rtékletes alkoholfogyasztással.
Nálam 1 azaz 1 pofon sem fér bele egy kapcsoatba..
Lehet, hogy csak szerinted nem volt nagy pofon...
Férjemmel szoktunk néha viccből "bunyózni". A vállveregetés tipikusan olyan, hogy minden erőmet beleadom (nőként, és nem szoktam gyúrni), és épp hogy érzi, ő óvatosan "megüt", és baromira érzem. A pofon is ilyen. Egy időben szokásom volt viccből pofozgatni a páromat, nem fájt neki, csak idegesítette (már leszoktam róla). Egyszer mondtam neki, hogy ő is adjon nekem egyet finoman, csak hogy tudjam kb., milyen érzés. Eléggé fájt, pedig ő TÉNYLEG nem adott nagy pofont, és nyugodt állapotban voltunk.
Szóval kizárt, hogy te férfiként, idegességedben annyira pici pofont adtál volna neki (szerintem).
Minden kapcsolatban van egy tabu-fal. Mindkét fél szépen kijelenti, hogy számára mi az, ami kényelmetlen, kellemetlen vagy épp megbocsájthatatlan. Néha egy-két dolog akkor kerül fel, mikor először megtörtént...
A pofon két szempontból is érdekes. A fizikai részen ott a fájdalom, amit az ütés okoz. Ez még a legkevesebb, elvégre a férfiak többsége nem egy jobb egyenes erejével pofoz fel egy nőt. Persze kivétel akad, de őket a csótány jelzővel sem illetném.
A lelki oldala sokkal rosszabb. Átléptél egy határt, és nem is kicsit. Ha felpofoztad, akkor nem tisztelted, mint társat, de még mint nőt sem. Ezt egy idegentől az ember még csak-csak lenyeli, hosszú bocsánatkérések után, de azzal, hogy a férje tette ezt... ez a legfájóbb. Az ő szemében te az a férfi vagy, aki mellette áll, aki megvédi, akire számíthat a bajban. Egy ilyen pofon érzelmileg felér egy megcsalással.
Az már csak hab a tortán, hogy az egész szituációt te provokáltad ki a hajával. Ráadásul a szóbeli figyelmeztetést figyelmen kívül hagytad, tehát még a kérését se tartottad tiszteletben.
Persze azt is megértem, ha fizikai fájdalomra te is fizikai síkon reagáltál, viszont sajnos ezt a nőknél nem lehet. Tényleg mi vagyunk a gyengébbik nem, és ha egy nő egyszer megtanul félni a partnerétől, onnantól szinte lehetetlen helyrehozni egy kapcsolatot. Tehetetlennek érzi magát veled szemben, elvégre ha valami olyat teszel, ami neki tabu, nem tud semmit tenni ellene.
Ülj le vele beszélgetni. Kérdezd meg, hogy hogy érzi magát, mondd el neki, hogy soha de soha nem akartad őt bántani, és hogy ez akkor sem fog újra előfordulni, ha szálanként tépi le a töködről a szőrt (drasztikus példa, bocs érte). Mondd el neki, hogy sajnálod az egészet, és hogy tudod, hogy a te hibád volt minden. Kérdezd meg, hogy mit tehetnél, hogy ő jobban érezze magát, bátorítsd, hogy ha szeretné, tombolja ki magát. Akár rajtad. Ha így döntene, és neked esik, akkor fájni fog, de eszedbe ne jusson visszaütni. Csak közöld vele, ha kell, minden ütése után, hogy szereted. Hosszú idő lesz, míg bízni fog újra benned, és nincs rá garancia, hogy minden rendbe fog jönni.
Ez nalam is valook lenne. A ferjemnek elmondtam a kapcsolatunk elejen, hogy ha eseleg megütne, elvalnek. Akkor is ha van gyerek.A megcsalassal ugyanigy vagyok.
Kerdezö, a volt ferjem is ilyenekkel szorakozott.Megkertem rä, hogy ne csikizzen, mert utalom, ö csakazert is csinalta.
Aztan a vegefele agressziv lett velem. Na ezert is valtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!