Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy barátnőm, hogy nem teszek érte semmit?
Igen, ha elég jól nézel ki. De ez sokkal komplikáltabb is.
Ugye a nőknek a kinézet sokkal kevésbé számít, mint fordítva. Én egy kb. 6/10, 7/10-es arcú srác vagyok. De minél jobban nézel ki, nyilván annál több nő figyelmét ragadod meg (már csak az arcoddal) első pillantásra.
20 éves vagyok és eddig 2 olyan barátnőm volt, akik lényegében felszedtek engem. De ez csak kezdeményezést jelent. Tehát 2 olyan barátnőm volt, akik ők kezdeményeztek nálam, ők szólítottak meg. Persze én hívtam el őket randira, meg én csókoltam meg őket, de az első lépést ők tették meg. Ezek a lányok kb kinézetre velem egy szinten, vagy kicsit alattam voltak (persze ez nem jelent semmit, mert a férfiaknak van a nőkre 10-es skálájuk, míg fordítva nincs, saját magunkat és általában a férfiakat meg nem lehet a nőkhöz hasonlóan osztályozni, hiszen nálunk a kinézet csak egy tényező a sok közül, ami a sikerünkben szerepet játszik).
Tömegesen ne számíts arra, hogy nők szólítanak le a te kinézeti szintedről. Velem kb. 6-7 ilyen történt 2 év alatt. És persze akik leszólítanak téged, azokkal sem biztos még semmi. Egy millió esélyed van elrontani a dolgokat, vagy esély arra hogy valami simán nem oké köztetek. Ezért lett ebből a 6-7-ből csak 2 a barátnőm.
Meg persze kérdés, hogy milyen helyekre jársz? Ha otthonról a suliba és suliból haza mész mindig, akkor elképesztően csökkennek az esélyeid. Ugye úgy, hogyha nem találkozol minél gyakrabban új emberekkel, új helyeken.
Aztán megint más kérdés, hogy hol a határ neked? Gimiben például egy csomó 2/, 3/10-es csaj volt szerelmes belém (4-5 simán), de tőlük nyilván nem akartam semmit, hiszen nem voltak vonzóak számomra.
És persze ha úgy kérdezed, hogy:
"Lehet barátnőm úgy, hogy semmit nem teszek érte? Hogy ő kezdeményez, ő hív el randira és ő csókol meg?"
Akkor a válasz természetesen egy nagy büdös kibeqrt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!