Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszmegállóban hogyan kezdeményezzek? Minden nap látom a srácot, de mindjárt vége a sulinak és egész nyáron bánhatnám ha nem teszek semmit.
egyszerű
pl bocsi megmondanád mennyi az idő...
aztán jön minden
mivel szemeztetek is valszeg bejössz neki
HAJRÁ
Am csákó szempontjából én is ilyen vagyok SAJNOS :(
4. ha egy busszal mennek akk minek kérdezze meg
ő is tudja mert ugyanarra a buszra várt
(ez csak abban az esetben ha közös buszon közlekedtek)
Közös busszal.leszállunk az állomáson ugyanarról a buszról és átszállunk egy másikra.
Hülyének nézne ha a menetrendet, vagy ilyesmit kerdeznék, mivel egy év alatt csak megtanultam a menetidot xd
Irjatok még:)
"Hülyének nézne ha a menetrendet, vagy ilyesmit kerdeznék, mivel egy év alatt csak megtanultam a menetidot xd 2
Az teljesen mindegy lényeg, hogy valami indokkal megszólítsd!
Ha közös helyen laktok akkor kérdezd meg tőle, hogy ismeri -e XY-t vagy valami konkrét helyről, programról érdeklödj és máris megvan a téma.
sztem én vagyok az. Gyere ide oszt mond, hogy már sokszor láttál és hogy milyen dolog az hogy nem ismersz!
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!