Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult veletek olyan, hogy az iskolázottságotok miatt nem sikerült valakivel összejönnötök?
pl diplomás vagy főiskolai végzettségű az egyik fél, a másiknak csak szakmája van
valakinek van története akivel már ez előfordult?
Voltak már ilyen kérdések, ott is leírtam: ami igazán számít, az az ambíció.
Ha egy kőműves v szakács vagy egy diplomás oldalán, nem az lesz a baj, hanem ha hazaérsz, ledobod magad a meccs elé sörözni és büfögni.
De ha nem ilyen vagy, van ambíciód, egyre jobb helyeken dolgozol, külföldre mész Michelin csillagos étterembe tanulni, vagy külföldi építkezésre, hogy a spanyol márvány itthoni szakértőjévé válj később, az sztem ok.
De ez a diplomásokra is igaz: én meghülyülnék egy olyan párral, aki a diplomájával csak az ülepét vakarná évtizedekig egy állami szervnél pl.
Sok ember lehet jól kereső csak szakmával , sokan pedig diplomával képtelen sokmindenre , nem megy sokra az életben .
Én ,mint nő nagyon imponálónak tartom mikor egy férfi ért mindenféléhez , mindent meg tud csinálni és megszerel . Az ilyen lehet diplomás is vagy szakmunkás , szóval a milyenség többet nyom a latba ,mint egy papír .
Az autodidakta tanulásról pedig ne is beszéljünk , az ember magától is , intézmény keretein kívül is tud tanulni , fejleszeni magát , növelni a tudását .
köszi az eddigi válaszokat
csak szakmám van :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!