Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cinkes-e az sms-ben illetve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cinkes-e az sms-ben illetve a telefonon való szerelem valás?

Figyelt kérdés
A csajok ezt hogyan fogadják ha valaki igy mondja el az érzelmeit?
2008. júl. 19. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jobb ha ezt élőben teszed meg.

A telefono egyrész nem illika szerelmi ügyeket elintézni ezt személyesen jobb megtenni másrész meg a lány így azt hiheti hogy csak szórakozol vele vagy csak viccelődsz.

2008. júl. 19. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják, hogy nem telefontéma.
2008. júl. 19. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen valóban, élőben jobb. De ha esetleg mégse tudod a szemébe mondani, akkor írd le neki levélben, add át, és legyél ott miközben olvassa. Vagy csak próbáld meg előbb elmondani és ha végképp nem megy akkor ad át a levelet. Így legalább tárgyi emléke is lesz a lánynak:) Meg ha viszonzásra találsz, így utána egyből meg is csókolhatod és ölelheted. :) Sok sikert!
2008. júl. 19. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen sokkal jobb, ott látod a lány mozdulatait, és látod, hogy hogy fogadja, és személyesen jobban el lehet mondnai. Nekem telefonon valottak szerelmet, ezér tudom mondnai, hogy személyesen, mer az nem valami "romantikus", sem volt felemelő érzés.
2008. júl. 19. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem venne komolyan elsőre talán,mert úgye ha szereted,akkor miért nem élőben mondod el neki.Telefonon vagy sms-ben nagyon személytelen a dolog.Kevés lány díjazná ezt a megoldást...Úgyhogy mindenképpen élőben tedd ezt meg,egyrészt,mert személyesebb a dolog,másrészt meg akkor látják,hogy komolyan gondolod és sokkal jobb is,ha látod a másik reakcióját,meg romantikusabb is stb.
2008. júl. 19. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem telefontéma az ilyensmi,inkább ezt előben beszéljétek meg ugy sokkal jobb!sok sikert!
2008. júl. 19. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Az en pasim sms-ben kerdezte meg h jarok e vele es nem gondoltam semmilyenek
2008. júl. 19. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:
A pasidnak gratulálunk. Majd, ha sms-ben szakít, biztos az is semmilyen lesz.
2008. júl. 20. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem telefonon kérte meg h járok-e vele, meg ott is szakított...rossz volt fehát msot mit lehet tenni...azota eltellt 3 év és jó barátok lettünk, ennyi
2008. aug. 4. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!