Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit utálnak a férfiak a nőkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit utálnak a férfiak a nőkben?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 22:33
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
a hisztit :D meg hogymindenbe beeszolnak :D
2009. dec. 11. 07:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha félre kefél!
2009. dec. 13. 11:39
 13/21 anonim válasza:

Én mindent..

Amúgy lány vagyok én is, de azért útálom a nőket....

14/L

2009. dec. 13. 14:20
 14/21 anonim válasza:

annyira tipikus pasis vélemények... látszik...

tökéletesen megmutatták ezek az egyedek itt, hogy nem ismerik a nőket... NEM MINDEN NŐ EGYFORMA, ahogy nincs két egyforma pasi sem... nem minden nő hisztizik, nem mindegyiknek vannak hülye kérdései... tudom, nehéz elhinni, hogy létezik normális nő is, de higgyétek el,hogy van ilyen... (tudom,tényleg nagyon-nagyon nehéz, de mi is elhittük,hogy létezik normális pasi...)

2009. dec. 14. 19:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát valóban, az érett nők, már nem hisztiznek,vagy akik túl vannak a klimaxon. 15-30ig, nincs kivétel, kivéve ha lobotomizált...
2009. dec. 15. 13:25
 16/21 anonim válasza:

Hali!

Én azt gondolom, hogy ezt a kérdést feltenni is emberi hülyeség. Miért nem inkább arról folyik a téma, ki mit SZERET a másikban ahelyett, hogy FELESLEGESEN és ÉRTELMETLENÜL gyűlölködünk? Biztosan mindkét nem talál kivetnivalót a másikban - akkor legyen az egész világon mindenki b*zi/l*szbikus? Csak nem... :)

2009. dec. 17. 14:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Én azt nem bírom amikor értetlenek a csajok. Nézzetek meg bármilyen topicot, amiben arról van szó, hogy ciki-e egy srácnak, ha szűz még idősen is.
2009. dec. 17. 15:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Azt amikor midnen hónapban azon az ominózus pár napon ideges, hisztis...nem tudom mit kell ebből a menstruációból ekkora ügyet csapni, nem igaz nem lehet kibírni? "éve együt lakunk, és már kezdem unni...F22
2009. dec. 19. 20:49
 19/21 anonim ***** válasza:
A borszagot. Én.
2009. dec. 21. 02:08
 20/21 anonim ***** válasza:
sok beszéd,fölösleges kérdések,ha sajnáltatja magát,ha igénytelen,dohányzik,200 kg...én kb.ezeket.
2010. jún. 12. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!