Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit utálnak a férfiak a nőkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit utálnak a férfiak a nőkben?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 22:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Személy szerint:

a hülye játékaikat. :D Nem, nem pedo vagyok, és a plüssökre gondolok...

Hanem mikor azt mondják: utállak, gyűlöllök, takarodj.

Közben meg barátnőjüknek ott sírnak: annyira szeretem! Miért nem keres?

2009. dec. 6. 22:35
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hiszti, számonkérés, butaság, p.csás viselkedés, r.banckodás. én ezt tapasztaltam...

23 N

2009. dec. 6. 22:36
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Első kettő tökéletes választ adtott. Hozzáfúzném, hogy ha a barátnőm így viselkedik, valamelyik jellemző rá, akkor én nem utálom, hanem fáraszt, vagy idegesít, vagy már teljesen ignorálom olyankor. 18/f
2009. dec. 6. 22:41
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A makacsságukat nem szeretem. Hogy nehezen gondolják meg magukat és nehéz rájuk hatni.
2009. dec. 7. 01:26
 5/21 anonim ***** válasza:
86%
büszkeségüket, hiúságukat
2009. dec. 7. 09:25
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

"büszkeségüket, hiúságukat"

ugyan már ez a pasikban sokkal inkább ottvan :D

2009. dec. 7. 10:15
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
A barátom nem szereti, ha hisztizek, ha megsértődök, vagy ha kitalálom, hogy vásárolni szeretnék (pedig nem vagyok szörnyű eset, szerintem :D) 21/L
2009. dec. 9. 05:48
 8/21 anonim ***** válasza:
66%
...ha ilyen kérdésekkel zaklatják környezetüket....
2009. dec. 9. 12:28
 9/21 anonim válasza:
24%

Ha egyáltalán bármilyen kérdést tesznek fel... Két értelmes kérdést hallottam tőlük eddig...

1. Mit akarsz enni?

2. Hogyan csináljam?

A shopingolásért, főleg ha a saját pénzed költi botozás jár...

2009. dec. 10. 09:24
 10/21 anonim válasza:
100%

Hát van egy két dolog. Ez olyan, mint amikor a főnök késik, akkor dolga volt, de ha az alkalmazott, akkor végzetes hibát követett el.

Két darab 7éves kapcsolat után azt tudom mondani, hogy baromi fárasztó, amikor rám akarják erőltetni, hogy valamiben nem mondtam igazat, vagy ilyesmi.

Rengeteg nőtől hallottam, hogy utálom a hazugságot.

Persze hazudnak az emberek, amikor úgy érzik. ezt én nem is tagadom. De ha elismerem, és szarul lesz tőle mindenki, akkor természetesen rosszat tettem.

De amikor ők hazudtak, és én számon kértem, vagy rajtakaptam, akkor igyekeztek eltusolni, és inkább kisebb számmal ismerték el őszintén. Ha lehet, az elismerést kerülték inkább.

De én meg néha szóvá sem tettem, vagy nem is éreztettem, ha rájöttem egy kis hazugságra amit csináltak. Minek izgassam ilyeneken magam.

Emberek vagyunk, és akkor jó, ha jólérezzük magunkat egymás mellett, nem ha piszkáljuk egymást! Nem?

Én a piszkálódást, számonkérést utálom.

(csak egy kicsit bővebben fejtettem ki) :D

2009. dec. 11. 05:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!