Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan versenyezzek egy tinivel?
5 éve van párom, az elmúlt 2 hónapba bejött egy 15 éves kis csaj a kapcsolatunkba. Páromat folyamatosan keresi, keresi a társaságát, de azonban a párom leszrja, de a kiscsaj nem veszi észre. Állandóan a csaj írkál a páromnak, a párom sose ír ő rá. Beszéltem a csajjal, de elvileg neki nem kell a párom, bár miért mondaná el. A párom miatt már megszerette a párom kedvenc együttesét is, hogy így bevágódjon nála..
Én 21 vagyok de most komolyan harcoljak egy 15 éves ellen?
Egyet értek Tízeskével, csak annyit tennék még hozzá, hogy az nem szexi, hogy egy 15 éves kislányt vetélytársként kezelsz. Azzal max. azt hirdeted, hogy vagy magadban vagy a párodban nem bízol és egyik sem túl pozitív. Az ilyenek miatt fel se vedd a kesztyűt!
Ha meg elszedi a pasidat, akkor a pasival is baj van. De azt írod le sem szarja, meg sose ír rá, akkor miért is aggódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!