Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi mennyi energiát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mennyi energiát fordít egy olyan kapcsolatra, amit nem gondol komolyan?

Figyelt kérdés
18 Éves lány vagyok és van egy 31 éves barátom... Néha elgondolkodom, hogy vajon tényleg olyan komolyan gondolja, mint ahogy mondja? Tényleg szeret? Hisz hozzám képest ô olyan jó... Van valami, amibôl tudhatom? Vagy mit tesz meg, ha nem is akar igazán engem?
2014. jan. 29. 18:37
 1/5 Moszuke ***** válasza:

hát pont eleget ahhoz, hogy megtartson, de annyit már nem, hogy jól érezd magad, de hozzáteszem, hogy mindenért ami párkapcsolaton belül történik két ember a ludas.

ez tömör lett és velős.

2014. jan. 29. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Szóval nem igyekszik például támogatni, ha meginog a magamba vetett hitem, nem fog úgy tenni mintha szeretne?
2014. jan. 29. 18:43
 3/5 Moszuke ***** válasza:

csak akkor lesz ott ha érzi, hogy rezeg a léc. ha meginog a magadba vetett hited az senkit nem érdekel...

ha szakítással jössz az már fontos, arra talán megmozdul az illető.

2014. jan. 29. 18:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam... :) köszi. ô pont nem ilyen... :)
2014. jan. 29. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
nem nagyon érdekli hogy mi van veled de amikor szüksége van rád probál magárra eröltetni vmi kedvességet
2014. febr. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!