Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 34 év koreltérés jelentős e pár kapcsolatra nő és férfi közt?
apám és köztem 29 év van.
szerinted???
Szerintem ez már extrém sok. Most még csak a szexszel kezdődnek a gondok, később fáradt lesz minden programhoz. Te mennél, ő meg otthon ülne. Még később már cipelheted helyette a bevásárló szatyrot, és lehet hogy fiatalon egyedül maradsz, ha a halandósági statisztikákat nézzük.
Ezekre mind fel kell készülnöd előre, hogy ne akkor őrlődj, amikor a problémák jönnek sorban.
Én elhiszem, hogy a szerelem mellett sok minden nem számít, de az ember testével kapcsolatban kíméletlenül hatnak az évek.
Te vagy a csaj, 20 éves a pasi meg 54..... valahogy így nézhet ki a dolog.
Megtetszett a fiatalos külseje, van vállalkozása, pénze, háza kocsija, de ez ugye hidegen hagy, mert Te szerelmes vagy....
Bammeg, undorító. Szegény szüleidet sajnálom a legjobban, mert ez egy lelki törés lesz nekik.
Te meg majd 40 évesen özvegyen pisloghatsz.
Hajrá!
Olvastad Jane Eyre-t?
Olvasd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!