Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Küzdjek tovább vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdjek tovább vagy inkább "szálljak" ki? Érdemes még maradnom? (többi lent)

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolatról van szó. A párom nyár végén elhagyott és azonnal belekezdett egy másik kapcsolatba (aminek már voltak előzményei). A kapcsolatuk 3 hónapig tartott. A párom ezután visszajött hozzám, én meg visszafogadtam. Nagyon mély szeretetet érzek iránta, iszonyúan szenvedtem, amíg nem voltunk együtt. A bizalmam irányába nulla, sajnos azt sem tudom elhinni neki, hogy tényleg engem szeret. Tudom, hogy nagyon beleélte magát abba a kapcsolatba, szerelmes volt.

Volt e közületek valaki hasonló helyzetben, működhet a kapcsolatunk ezek után? Rengeteget rágódom ezeken a kérdéseken, mindezek mellett még azt is fel kell dolgoznom, hogy egy más nőnek adta a szeretetét, csinálta vele mindazt, amit velem.

Kíváncsi lennék véleményekre, tapasztalatokra. Van innen kiút?

2014. febr. 3. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom hagyj fel a társfüggőséggel, mert ez az, nem szerelem.
2014. febr. 3. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Persze,hogy lehetséges az újrakezdés. A bizalmat közösen újra kell építeni. Ez nagyon nehéz,sokan belebuktak már.

Közösen,együtt az eddig elszenvedett tüskéket lenyelve.

Sokan azért kezdenek bele új kapcsolatba,mert a múlt tüskéit nem akarják nyeldesni. Sokan könnyelműek,nem lelkiznek,hanem tiszta lappal kezdenek,aztán ott is elbuknak,mert nem tanulták meg korrigálni a saját hibáikat. Elvileg azzal az emberrel akivel már huzamosabb ideig együtt voltunk bizonyítéka az együttélhetőségnek,tehát elvileg ugyanazzal könnyebb lenne újrakezdeni,hisz már valamennyire ismerjük az illető hibáit.

2014. febr. 3. 12:21
 13/13 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy miből gondolod, hogy társfüggő lennék? Jól ismerem a fogalmat, nem erről van szó, csak érdekel, hogy miből következtettél erre.

Én hiszek a feltétel nélküli szeretetben, ezért is tudom őt még mindig szeretni.

Úgy gondolom én is (utolsó válaszoló), hogy újra lehet kezdeni, sőt működhet is, ha mindkét fél úgy áll hozzá. Jól is lennénk, ha nem törne rám újra, meg újra ez az érzés. Dolgozom rajta, de embert próbáló. Talán mindezek után furcsán hangzik, ha azt írom, hogy nagyon jól működött sokáig a kapcsolatunk, voltak hullámvölgyek, de nem vészesek, aztán egy nehezebb időszak után hirtelen beütött a ménkő. Ő volt az első ember, aki mellett igazán jól éreztem magam, aki mellett 100 százalékban önmagam lehettem. Ezért küzdök (szív és ész harca), de vannak napok, amikor nagyon kilátástalannak látok mindent és képtelen vagyok optimistán hozzáállni.

Köszönöm a hozzászólásokat! Még írhattok! :)

2014. febr. 3. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!