Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele kéne maradnom így, hogy már az elején hazudott?
1.5 hónapja ismertem meg,mégcsak 2 hete vagyunk együtt. Végig azt táplálta belém,hogy sok lánnyal lefeküdt már,mikor rákérdeztem konkrét számot is mondott "10-15 között".Viszont hétvègén valahogy szóbakerült a szüzesség és valahogy sikerült belőle kiszednem hogy 21 évesen volt először lánnyal és eddig összesen 3-mal,a leghosszabb kapcsolata pedig 3 hét volt és a csaj hagyta ott. Mikor rákèrdeztem mért hazudott azt mondta azért mert azt látta az jön be nekem ha olyannal állítja be magát,meg összevissza beszélt hogy ő sose mondta hogy sokkal volt csak nem tagadott stb.
Szerinte ez apróság és hülyeség...bennem pedig épp ezért az van hogyha egy ilyen marhaságban hazudik akkor más dolgokban is fog.
Ti hogy látjátok?
Emellett még az is furcsa hogy azt mondja szerelmes belém,de elvileg már azóta hogy meglátott..én pedig úgy gondolom hogy a szerelem nem jön ilyen gyorsan és most vagy csak tetszek neki és erre hiszi azt hogy szerelmes vagy pedig annyira akar kapcsolatot hogy a szerelem gondolatába szeelmes nem pedig belém.
Kérlek segítsetek,nem akarok hülyeséget csinálni,amit később megbánnék ezért nem tudom mi lenne a legjobb.:/
20/N és 23/F
Szerintem csak aggódik, hogy ez a kapcsolata sem fog működni, esetleg otthagyod, így eléggé önbeteljesítő jóslat...hazudik, hogy imponáljon, majd otthagyod, erre megtanulja, ha elmondja az igazat, otthagyják, így megint csak hazudni fog.
Én ezt nem venném ennyire a szívemre, ez a kezdeti hülyeségekbe belefér.
Kérdezhetek valamit?
Te mit akarsz?
Ha erre tudsz válaszolni, akkor tudod mi számodra a helyes. Úgy dönts, hogy később ne bánd meg. Mihelyt az érzelmi éned előjön, a logikai éned kikapcsolódik, és rosszabbnál rosszabb döntéseket is képes vagy hozni. Üj le, és gondold át.
Ez is csak 1 LoveStory 2 ember között. Még az is előfordulhat, hogy úgy beleszeredsz, hogy 4év múlva felesége akarsz lenni. Nem tudhatod.
Megtudsz-e bocsátani az eddigi hülyeségeiért? Képes vagy bizalmat adni neki? Képes vagy rátámaszkodni?
Csak gondold végig.
Szerintem ez azért nem szakítóok, bár azért a tudtára kéne adnod, hogy nálad hazugságokkal - még ha csak jelentéktelen dolgok is - nem fog sokra menni.
Bár az, hogy hajlamos a ferdítésre, nem jó ómen.
Nekem volt egyszer dolgom egy ilyen csajjal, dettó ugyanezt eljátszotta, mint a te mostani kiszemelted. Nem zavart, hogy az elején kamuzott, de amikor nap mint nap mindenben ferdített, de persze "sosem mondott konkrétumot", a vége az lett, hogy megelégeltem a sok hazudozást, és szakítottunk.
Fura, hogy már jártok, de azt mondja, hogy szerelmes beléd?
Egy értelmes embernek meg az fura, hogy nem vagy szerelmes, de már jársz vele.
7-es ezzel nagyon nem értek egyet! Szimpátia lehet, vonzódás lehet, vágyódás lehet, de komoly érzelmek csak később alakulnak ki... és a szerelem az ugyebár egy komoly érzés.
Amúgy szerintem is hülyeség, hogy a lányok az ilyen "falu bikája" típusra figyelnének csak fel. A mostani barátomnak én voltam az első, ami jó érzés. Sokkal jobb, mint mondjuk előtte azzal, aki már a fél városba belerakta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!