Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan lehet titeket meghódítani?
Én romantikus férfi vagyok és eddig mindig az volt a vége hogy nem kértek belőlem. Leráztak.
Mi az elkézelésetek hogyan udvaroljanak nektek, ki keressen kit?
Tapasztalatom az hogy azt várjátok hgy a férfi keressen titeket és ha legyőzte a büszkeségét aztán mge már az sem jó ha közeledik mert nyomulós és nyálas...
-.-
Hogy van ez akkor csajok..?
Nem vagytok őszinték szerintem sokszor és sok vasat tartotok a tűzben, és mindig van egy jobb képűbb előnyösebb versenyző helyettünk vagy egy elpróbálkozó vagy ex nosztalgikus báb nem igaz?
Nem minden lány.
De eddig ez volt a tapasztalat.
Így nagyon nehéz az embernek bíznia de én mindig próbálok persze belül a racionális objektív kisördög előbb utóbb elkezdi megsúgni hogy papa megint hülyének néznek, amíg te arról ábrándozol hogy milyen szép lesz együtt meg milyen romantikus meg milyen házatok lesz stb addig neki eszébe sem jutsz sőt másokkal kavar és nem véletlenül nem keres, sőt ha keresi a férfi hogy hogy, hogy nem akkor sem éri el a lányt.
a romantika akkor kifizetődő ha már a másik fél is készen áll a fogadására.
amúgy meg riasztó mert nagyon nagy érzelmi csomag lehet főleg egy fejletlen lelkületű embernek.
és az természetes szerintem, hogy a pali keresse a nőt.
egy szintig.. aztán kész. ha nem látsz semmi visszajelzést akkor stopcica.
utána meg sírhat, kit érdekel. majd jön olyan aki viszonozza is a közeledést, nem csak későn kap észbe, mert "jajj nem tudom mit akarok, mert lány vagyok"
Nem akarok bunkónak hangzani, de lehet, hogy más típusú lányoknak kéne udvarolnod, nem olyanoknak, akik "húdemenőkhúdeszépek". Ezzel nem azt mondom, hogy a ronda, senkinek sem kellőknek, de jobb, ha azokat, akik körül egyszerre húszan legyeskednek, elfelejted.
Amúgy pedig próbáld meg visszafogni a nyomulásod, hagyd szerencsétlent élni egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!