Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt valaki aki segítene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki aki segítene nekem? ELsősorban férfiak jelentkezését, de a nőkét is nagyon várom. Kérlek a nemet és a kort is irjátok bele

Figyelt kérdés

Olyaok véleménye is rettentően érdekelne,akik pszihológus "vénával" rendelkeznek,vagy a tanácsuk már sk embertől ozitiv visszajelzést kapott,h jókat ad :))

nagyon köszii előre annak aki ír :)

2014. febr. 2. 00:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kérdezz bátran, ha tudok segitek.
2014. febr. 2. 11:31
 12/20 anonim ***** válasza:
jó lett volna előre körbeírni a témát, hogy fölösleges levelezgetésbe ne kezdjünk. velem is tehetsz próbát.
2014. febr. 2. 11:33
 13/20 anonim ***** válasza:

ÖSSZEFOGLALOM: a lány valami szerelmi tanácsadást akar.

elküldött egy 3 oldalas rizsázást a magánéletéről tinilány stílusban, én már a 2. sornál se bírtam tovább olvasni. nem fogom kiteregetni a részleteket, nem célom megszégyeníteni, de inkább csak az próbálja meg akinek sok szabadideje van tinik agymenésére, lelki életére.

azért a kérdezőnek sok sikert. ezek szerint van aki végigolvassa.

2014. febr. 2. 11:44
 14/20 A kérdező kommentje:

csak gondoltam felvetem,nem kell ezért leharapni a fejemet ... :)

ha úgyérzed,h neked nem fért bele az idődbe,akkor kérlek ne reklámozd itt,h mennyire hosszú volt a sztori,egyszerűen érdekelt mások véleménye,ennek az oldalnak pedig a cime "gyakori KÉRDÉSEK"

A sztori valóban hosszú,de minden egyes embernek,aki írt nagyon hálás vagyok,hogy szánt rám ennyi időt :)

2014. febr. 2. 11:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Na, szóval! Aki olvasta a levelet, kérdem én, h mire jutott?

Szerintem lehetséges okok:

1. A pasi nem akarja felvállalni a kapcsolatot, faji vagy más ok miatt.

2. Egyszerűen csak játszik, barátkozik, unaloműzés.

3. Elég volt neki a tudat, hogy meghódította a lányt, nem lép a tettek mezejére.

Irta a lány, hogy valaki azt írta küzdjön, ne hagyja. Miért kellene küzdeni? Hogy nem kell a pasinak az tuti, itt csak az a kérdés, hogy miért nem kell, nem?

2014. febr. 2. 11:58
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm,h felvázoltad mire jutottál egyéni véleményed szerint!! :)
2014. febr. 2. 12:02
 17/20 Költőnő? ***** válasza:

én még mindig azt mondom, h ne várj.

Mert könnyen lehet, h végül nem lesz mire.

2014. febr. 2. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:

Véleményem:

A csávó most akarja "ki élni magát,vagy valami érte,gond van a családba és a dugásba menekül.Téged nem akar megbántani,azért nem foglalkozik Veled.Hisz tudja h mi van Veled.Te JELENLEG nem tartozol a zsákmányállatai közé.Hogy így fejezem ki magam :)De ha megjön hozzád a gusztusa és "megkíván" akkor Te is áldozatául eshetsz(ha még időben megtörténik ez.)

Tanács :Ne foglalkozz vele,mert ha örökre rá vársz akkor mindig ebben az állapotodba maradsz!!

2014. febr. 2. 17:36
 19/20 anonim ***** válasza:

A fiú konkrétan megmondta, hogy nem akarja a kérdezőt csak úgy megdönteni és másnap meg elfelejteni, mert nem akar komoly kapcsolatot, és mivel a kérdező szűz, ezért a fiú meg akarja neki adni az esélyt, hogy szerelemben veszíthesse el.

Időközben a fiú barátja ráhajtott a lányra még pluszban és most őrlődik, hogy mit tegyen, mivel úgy néz ki, hogy akiről írt első levelében fiú, ő mondott el információkat a lányról, és utána vetette rá magát a barátja, de a lány nem akar evvel a "baráttal" összejönni...

Próbáld meg kidomborítani az előnyeid a fiúnak, hátha meggondolja magát, és a barátját pedig finoman utasítsd vissza mindenekelőtt, ha nem járnál vele.

2014. febr. 2. 18:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a csávó, csak egy trófeát akar, de úgy hogy úgy tűnjön mintha a lány szeretné. Ez a kihívás neki - jelenleg. A barátok pedig nem véletlenül lesznek barátok. Mindenki olyan emberekkel barátkozik, aki valamilyen szinten egy hullámhosszon van velük.

Az ilyen embereket minden nőnek, nagy-ívben el kellene kerülni, főleg a kérdezőnek. (Én ezt is javasoltam neki)

A kérdező számomra egy szimpatikus lány. Szerintem egy kedves, aranyos csaj (szinte látom a szemem előtt), aki most nagyon össze van zavarodva (zavarva), és jót tenne neki egy nagy adag önbizalom injekció is.

36F

2014. febr. 2. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!