Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki aki segítene nekem? ELsősorban férfiak jelentkezését, de a nőkét is nagyon várom. Kérlek a nemet és a kort is irjátok bele
Olyaok véleménye is rettentően érdekelne,akik pszihológus "vénával" rendelkeznek,vagy a tanácsuk már sk embertől ozitiv visszajelzést kapott,h jókat ad :))
nagyon köszii előre annak aki ír :)
Akik eddig itt válaszoltak,azoknak mind köszönöm a válaszaikat,mindenkitől eltérő véleményt kaptam,50-50 arányban vki azt mondta hagyjam a dolgot,vki pedig azt,h ne adjam fel stb
Arra gondoltam,h egységes véleményre jussunk,és én is,letudná ide mki irni röviebb változatban ,h mit gondol? :)
csakhogy a végére jussunk,és lássam az álláspontokat,mert lehet új nézőpontban tűnteti fel hirtelen vki az egészet stb stb,és itt jobb lenne,ha leirnátok a véleményeteket,és "összedugva a fejünket" megtárgyalnánk :)
Az eddigi jelentkezőknek hálás vagyok,szivesen várok még privát üziket,akiknek leirhatom,és ők is csatlakozhatnak a kérdés alatti vélemény nyilvánitáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!