Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent? ( Elsősorban férfiak válaszát várom! )
4 gyűrűm volt, amelyet mindet a páromtól kaptam. 1 hónapja megkérte a kérte a kezem és én igent mondtam. :) Így már csak az eljegyzési gyűrt hordom a bal kezemen és egy másikat a jobbon. Tehát csak 2-t az 5-ből.
Pár napra rá mondta, hogy már csak a házasságkötéskor kapok gyűrűt. Közben én nem is mondtam, hogy szeretnék még. Tudom, hogy drága volt ez a gyémánt gyűrű, de nem is várom el, hogy vegyen többet. Nekem ez nagyon úgy tűnt, mintha a fejemhez vágná, hogy milyen drága volt és én lennék a hibás ezért.
Szerintetek miért mondathatta ezt? Ti mondtatok valaha ilyet a barátnőtöknek? Nektek nem tűnik sértőnek?
ti nok mindent tulbonyolitotok. nincs kivetel, eben az esetben az altalanositas tokeletesen megallja a helyet :)
miert olyan nehez elhinni, ha egy ferfi mond valamit, akkor ott nincs semmifele mogottes gondolat, armanykodas es manipulalas?
van eleg gyurud, majd hazassagkoteskor kapsz meg egyet es kesz :)
lehet valahol belül azt érezte hogy neki gyűrűt "kell " vennie neked és valahol besokallt. már nem azért nekem a virággal volt így a párom. mindig hozott virágot, mindig meglepődve csodálta, hogyhogy, meg örültem, egy idő múlva egyet sem hozott, rákérdeztem, újabban mi történt, hogy nincs virág, erre: kaptál már eleget.
szóval ez nem neked tudható be, neki vannak érzelmi hullámai, amikkel nem kell törődni, majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!