Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudok felnézni, rajongani a férfiakért
Ezt a kérdést nem a férfiak alázásáért írtam ki!!
Szeretnék felnézni a férfiakra, de nem tudok mert semmivel se jobbak mit én vagy a nők.
Most tanulok és lesz egyszer egy jól jövedelmező állásom. Dolgozom van pénzem, saját lakásom is lesz egy féléven belül. Simán előteremtem magamnak a dolgokat.
Sokszor azt éreztem a párkapcsolatimban hogy nem eléggé tudok felnézni a barátomra . Nem tudok olyan nagy tekintettel ránézni, hogy óóó igen micsoda FÉRFI vagy :D ráadásul még jól is sportolok és valamikor sokkal jobban bírom fizikailag mint egy férfi.
Mindig csak azt látom hogy műmájerkednek aztán egy kicsit beszólok vagy mondok valami igazságot , megsértődnek és olyanok lesznek mint egy 5éves kislány.
Igazából csak a szexben érzem azt hogy szükségem van rájuk.
Meg valamikor annyira kis félénkek tudnak lenni én meg bátor vagyok ez is idegesít.
Mert a saját elvárásaidat magaddal és a környezeteddel szemben nem tudod összehangolni, ezáltal az ön és másokról kialakított képed is erősen torz és ez a a külső ismeretlen környezettel való kapcsolatkialakítását is jócskán megnehezíti. Esély lehet a nárcisztikus személyiségzavarra, de szimplán lehet az, hogy tényleg ennyire fantasztikus vagy és nem találtad meg a teremtés koronáját. Bár erre az eddig megnyilvánulásaid és az általad csak említésszinten felhozott mégis általad feltehetőleg preferált eszmerendszer közötti diszharmónnia nem erre engedd következtetni.
Ha ezen változtatni akarsz, magadba kell nézned és változtatnod kell, kérheted ehhez barátaid, családtagjaid vagy akár szakember segítségét is.
egyáltalán nem vagyok magamtól elájulva, nem vagyok nagy szám...
Csak egyszerűen nem tudok mit kezdeni a férfiakkal, mert lelkileg zártak , ha kicsit elkezdek irányítani akkor meg elengedik magukat ha nem írányítok megaláznak.
tudnátok linkelni valamilyen könyvet , oldalt ahol megtalálom a helyes gondolkodást.
(Német férfiak akartak Danzingot nem a német nők, nőkben nincs olyan nagy hatalom vágy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!