Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudok felnézni, rajongani a férfiakért
Ezt a kérdést nem a férfiak alázásáért írtam ki!!
Szeretnék felnézni a férfiakra, de nem tudok mert semmivel se jobbak mit én vagy a nők.
Most tanulok és lesz egyszer egy jól jövedelmező állásom. Dolgozom van pénzem, saját lakásom is lesz egy féléven belül. Simán előteremtem magamnak a dolgokat.
Sokszor azt éreztem a párkapcsolatimban hogy nem eléggé tudok felnézni a barátomra . Nem tudok olyan nagy tekintettel ránézni, hogy óóó igen micsoda FÉRFI vagy :D ráadásul még jól is sportolok és valamikor sokkal jobban bírom fizikailag mint egy férfi.
Mindig csak azt látom hogy műmájerkednek aztán egy kicsit beszólok vagy mondok valami igazságot , megsértődnek és olyanok lesznek mint egy 5éves kislány.
Igazából csak a szexben érzem azt hogy szükségem van rájuk.
Meg valamikor annyira kis félénkek tudnak lenni én meg bátor vagyok ez is idegesít.
És én pont ezt nem adnám meg neked legfőképpen más mellett sem: a szexet.
Beképzelt idióta feminista!
minden nő olyan bátor,még sem ti feküdtetek a lövészárokban.
vagy miben vagy bátor?
idióta
Micsoda öntömjénezés!
Erre milyen tanácsot vársz amúgy?
"megint tipikus férfi válasz idióta és amúgy ez a lövészárok is vicc miért nem lehetett volna diplomatikus úton megoldani tárgyalásokkal, egyezkedéssel, tipikus férfi gondolkodás háború, harc, pusztítás"
LOL! :D Röhej a köbön. :)
Nem lehet az, hogy a kanijaid menekültek el inkább tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!