Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Értem miért neme lehet rajonga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értem miért neme lehet rajongani? Megőrülni kicsit?

Figyelt kérdés

..voltak kapcsolatok, ahol érzetem is hogy számítok valamicskét, talán szeretett is az illető a maga módján..

De olyan hogy ostromolt volna idézőjelben ...de akár virág, csoki, lelkes szavak vidámság, röpködés..hogy éreztem volna NEKEM szól az egész ..-( és nem csak unaloműző pótcselekvésként funkcionálok -mert ilyen szitu is volt )

amolyan igazi udvarlás,és nem ilyen közömbös maszlag nyúlós semmi ami általában van.

A legtöbb exem én szedtem fel,mert maguk megse mozdultak volna,aztán rájöttem hogy ez így no way.

De akkor hogyan másképp tovább..

Intimitásra ..és valódi kölcsönös lelkesedésre vágynék.

Nem hiszem hogy ez csak hálivúdi giccs,és fikció volna. Vannak ugyanis párok ahol látom hogy -legalább az elején-megvan ez a pótolhatatlanság érzés..

fiúk?

2013. jan. 5. 01:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21. századnak hívják ezt a jelenséget. Sajnos ez van, sokat nem tudsz tenni ellene. Mondjuk én sem vagyok az a kezdeményezős típus. Úgy vagyok a témával, hogy jó lenne ha lenne valaki akivel foglalkozhatok de igazából szükségem még sincs rá. Így hát nem kezdeményezek. Ez az egyszerű logikai menett.
2013. jan. 5. 01:39
 2/11 anonim válasza:

hàt..fiu létemre azt tudom mondani h talàn a külső.hiàba mondjàk h a belső szàmìt.ez csak kifogàs.gyere össze egy össze egy olyannal aki nem tetszik és csókold meg.xd sztem nem ugy közelednél hozzà.meg a màsik ugye a viselkedés.sok embert meg lehet bàntani olyan dolgokkal h az csak na.xd vagy szokàsok esetleg..pl cigi.

17/f

2013. jan. 5. 01:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Lehet nem vagy nőies, de amúgy sok nő vágyik erre, én általában pont ezzel szoktam felszedni a nőket, h éreztetem velük mennyire jó nők, persze nem rögtön az elején, mert akkor elkezditek játszani a fejetek.

Szal ti is hibásak vagytok.

De én úgy is csak megduglak titeket, szal különösebben nem zavar.

2013. jan. 5. 01:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem értem a nőket, vagy tényleg rossz helyen keresgélhetek... Mikor úgy viselkedtem egy nővel, mint amit fent részleteztem, lehurrogott és otthagyott, merthogy "nem kap tőlem levegőt", pedig nem is lógtam rajta.

Pedig dögöljek meg, de én mindig is ilyen maradok... Valószínűleg egyedül fogok megmurdelni is ezek miatt.

2013. jan. 5. 01:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Nézd, amit én a nőkből tapasztaltam 25 év alatt:

Ha laza voltam, mondhatni leszartam őket, akkor megkaptam őket hamar, és mellettem maradtak.

Ha a kapcsolat kezdetekor szerelmet vallottam neki, virággal vártam és nem tagadtam, hogy megőrülök érte, akkor játszott velem és dobott valami bunkóért.

Szóval akármennyire is megőrülnék érted, sohasem mutatnám ezt ki. Sajnos a legtöbb nőnek a titokzatos, betörhetetlen férfira van szükségük, aki egyszer figyel rájuk, legtöbb esetben viszont úgy tesz, mintha "megtűrné" őket.

Ha virágot viszel és csokit, akkor tutyimutyi vagy és férfiatlan.

Jöhetnek a cáfolatok, de én megfogadtam, hogy soha többé nem tudatom egy nővel és nem is mutatom ki, hogy pótolhatatlan számomra. Még ha amúgy az is.

25/F

2013. jan. 5. 01:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Én meg nem tudom mit csináljak pont az ilyen kérdések és hozzászólások miatt.. asszem kezdek elbizonytalanodni. Eddig úgy gondoltam, hogy az őszinteség, a szeretet, ha valaki iránt éreklődsz és kimutatod a szeretetet, akkor az jó lehet. Ezek szerint az már tutyimutyi. Most nem azt mondom, hogy becézgetem egész nap, mert az valahogy nálam nem működik, de 1-1 meglepi néha belefér.

22/F

2013. jan. 5. 02:07
 7/11 anonim ***** válasza:

"Ha laza voltam, mondhatni leszartam őket, akkor megkaptam őket hamar, és mellettem maradtak.

Ha a kapcsolat kezdetekor szerelmet vallottam neki, virággal vártam és nem tagadtam, hogy megőrülök érte, akkor játszott velem és dobott valami bunkóért. "

Egyet értek.

[link]

Itt egy cikkem. Kiborultam és kiengedtem magamból midnent aznap.

F19

2013. jan. 5. 02:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Istenem, mit nem adnék Érted, egy olyan lányért, akinek ezek még számítanak! Hatalmas kincs vagy!

Sajnos nekem is g ecinek kellett lennem a lányokkal, ha el akartam érni náluk valamit.

2013. jan. 5. 03:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Te hülye, épp ez az, h a kérdező se viselkedne másképp, ha mennének utána.

Lehet volt is valaki, csak tapasztalt volt és már az elején leszűrte, h a kérdező csinálni akarja a fejét.

Nekem is volt már nem egy ilyen.

2013. jan. 5. 03:49
 10/11 A kérdező kommentje:

Nos fiúk, köszönöm a válaszokat.

Túl vagyok már azon a koron (25plusz)hogy szórakozni akarnék bárkivel ,már ha ezt kamaszos szeszélynek lehet betudni -bár szerintem sokkal inkább elvi kérdés.

Ilyen fásultságot látok mindkét nemnél..és az a szindróma amit ti leírtatok azon -én a pasik részéről keresztül menetem anno. Mert egy átlagos szürke kis szemüveges csaj volta, aztán már x év elteltével ha nem is lettem a gyönyörök gyönyöre de kp kategóriában megállom a helyem..

(azonban a lelki sebekből kijutott bőven ..)

Tisztában vagyok az evolúciós elmélettel,(elolvastam a bejegyzést a blognál ) mégis azt gondolom emoció- filozófiai szempontból ez sokkal összetettebb.Jelenleg úgy látom életszakaszok sokat számítanak,hogy két ember egy szinten van e lelkileg, szellemileg, és igen a kémia is - ez valami misztérium (és tul értelmezhetetlen hogy ne tartsa az ember bizonytalanságban, ha ki is köt valaki mellett)..

Most teszik egy 40es ..pedig kicsit ritkás hajú, pocakos..-és mégis lehet vele beszélgetni, nem játszmázik. Mégis.. rossz látni hogy itt se lehet kétoldalú vad szenvedélyes érzelem..(gondolom ő is megélt ezt azt,már fáradt a nagy romantikához)

ezvan .-/

2013. jan. 5. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!