Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van aki szeret plátóian rajongani valakiért? Úgy hogy tudja hogy sose venné észre a másik de ez neki nem rossz.
érdekes, nekem valahogy nem rossz.
van egy jó barátnőm és az ő barátja az akiért titokban rajongok. kiskoromtól mindig ilyen pasira vágytam, minden illik rá, ami nekem tetszik egy férfiben.
soha nem mutatnám ki, mert ugye szeretem annyira a barátnőmet, de mindig örülök ha meghav hozzájuk és beszélgetünk. meg néha mikor nagyobb társaságban vagyunk és mindenki beszélget valakivel ő általában velem szokott. és jó hogy vele lehet vitázni, intelligens és olyan finom ironikus humora van amit sokan nem értenek.
és valahogy az egész így jó, hogy sose lesz az enyém. szoktam is írni hozzá verseket, de persze nem tudja.
hát lehet hogy igazad van... amíg a földön jártam vagy hogy mondjam és a viszonzást kerestem, folyton csak kihasználtak.
meg valahogy mostanában elvesztette a varázsát ha az illető viszonozni kezdte az érzéseimet és akkor részemről el is múlt a dolog.
így biztonságosabb is őt szeretni aki elérhetetlen.
Hagyd a p*csába, mert ezek nem vezetnek semmi jóra. Ha észre veszi, és elutasít, vagy elhagyja a párját érted, akkor elromlik a kapcsolatod a barátnőddel, illetve az elutasító válasz miatt a föld alá akarsz majd süllyedni.
Az első válaszolónak:
Szapphó is ilyen volt, magkapta a kosarat, és a saját neméhez kezdett vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!