Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Értem miért neme lehet rajonga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értem miért neme lehet rajongani? Megőrülni kicsit?

Figyelt kérdés

..voltak kapcsolatok, ahol érzetem is hogy számítok valamicskét, talán szeretett is az illető a maga módján..

De olyan hogy ostromolt volna idézőjelben ...de akár virág, csoki, lelkes szavak vidámság, röpködés..hogy éreztem volna NEKEM szól az egész ..-( és nem csak unaloműző pótcselekvésként funkcionálok -mert ilyen szitu is volt )

amolyan igazi udvarlás,és nem ilyen közömbös maszlag nyúlós semmi ami általában van.

A legtöbb exem én szedtem fel,mert maguk megse mozdultak volna,aztán rájöttem hogy ez így no way.

De akkor hogyan másképp tovább..

Intimitásra ..és valódi kölcsönös lelkesedésre vágynék.

Nem hiszem hogy ez csak hálivúdi giccs,és fikció volna. Vannak ugyanis párok ahol látom hogy -legalább az elején-megvan ez a pótolhatatlanság érzés..

fiúk?

2013. jan. 5. 01:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi az a kp kategória?
2013. jan. 5. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!