Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig haragszik 1 lány?
Figyelt kérdés
tegyük fel, hogy kb 18-20 év között van és olyannyira megbántottam, hogy elmenekült mesze innen.
kb mennyi idő míg haragszik..és mennyi idő míg újra semleges érzései lesznek felém, tehát mikor kezdhetek tiszta lappal?
2014. febr. 1. 15:40
11/13 anonim válasza:
De nem mindegy, hogy mivel bántottad meg.
12/13 anonim válasza:
Én például egy 22 éves lány vagyok. Ha egy ember, aki számomra fontos, olyannal bánt meg, amit nem tudok elfelejteni, akkor bár 1-2 hónap múlva már nem haragszom, de sosem engedném magamhoz közel ezután.
Valószínűleg nagyon fontos voltál annak a lánynak, ha így tud haragudni rád, viszont ne várd, hogy újra felépítheted bármikor azt, ami eddig volt.
13/13 anonim válasza:
R.hadjon meg az összes nő ezen a világon!
Átkot Szórok rátok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!