Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki meleg és a van férje v. felesége és gyerekeik?
Van persze, biológiailag nem akadályozza a melegeket a gyerek csinálásban.
"Olyan is akad szepszammal, hogy egesz eleteben ki sem derul, fel sem merul meg a gondolat sem, "
Ez viszont lükeség. Jó hogy nem már mindenki meleg a Földön, csak még nem tud róla.
"Olyan is akad szepszammal, hogy egesz eleteben ki sem derul, fel sem merul meg a gondolat sem, "
Ez viszont lükeség. Jó hogy nem már mindenki meleg a Földön, csak még nem tud róla.
Ebben semmi lukeseg nincs, ez orvosilag bizonyitott teny, nem en talaltam ki. Amugy pedig egy konzervativ korulmenyek kozott emberben nem feltetlenul alakul ki az azonos nemuekhez valo vonzalom, hiszen neveltetesebol adodoan alapbol elutasitja magatol meg a gondolatot is. Igen, az ilyen emberek valoszinu egesz eletukben rosszul eltek. Magukra eroltetnek egy ismert format, osszehazasodnak, gyerekuk is lesz, de valahogy soha nem sikerul a kapcsolat normalisra. Igen is van ilyen es nem en talalom ki a hulye fejembol.
Amikor egy ifju a szexualitasanak a tudatara ebred, elvarhato lenne, hogy tajekozodjon az elet dolgairol
alapolvasmany: Dr Fritz Kahn - A szerelem iskolaja cimu konyve [link]
akit valoban erdekelnek ilyen kerdesek, azok nem a hasonszoru butacskaktol kerdeznek a kozossegi oldalon, hanem utana olvasnak az elet dolgainak
amugy a konyv szinte minden kerdessel foglalkozik, amik ebben a topicban fel szoktak merulni ... erdemes elolvasni!
"Ebben semmi lukeseg nincs, ez orvosilag bizonyitott teny, nem en talaltam ki."
Az orvosok nem foglalkoznak az emberek szexuális beállítottságával, csak szólok. Egyébként meg hajlamos vagyok lenézni az olyan vitapartnert aki ékezet nélkül ír, szóval ezt orvosold, vagy én itt fejeztem be :D
Sokan vannak akik melegként normális életet élnek, de nem kéne rögtön már mindenit melegnek beállítani, mint amit te csináltál.
De nem is kell meleg oldalakon vizsgalodni, nincs szukseg a fejtagito konyvekre ... csak meg kell nezni az embriofejlodest, hogy mikent lesz a magzat fiu/lany. Persze mindenki tudja xy kromoszoma ... de nem ilyen egyszeru a tema.
Ha parhuzamos vizsgalatokat vegzel a transzexualitas temakorben, mar ra is jossz, hogy nagyon kis apro dolgokon, egy ici pici kulso behatastol milyen sorsfordito dolgok tortennek egyesekkel.
Sokkal szerteagazobb es tudomanyosabb ez a tema, mint, hogy kozossegi oldalakon logo, unatkozo kamaszok kiokositsak egymast.
(amugy pedig egy roppant erdekes temakor ez az egesz ... erdemes beleolvasni ebbe-abba)
8-aska ... nem csak az az orvos, akit te korzeti orvosnak ismersz es kiiratod magad betegallomanyba :)
Abban gondolom megegyezhetunk, hogy valoszinu nem mernokok es atomfizikusok kutakodnak ebben a temakorben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!